ВЪПРОС за точка 11 от IMM 0008F!!!
- emyangels
- Обратна връзка:
ВЪПРОС за точка 11 от IMM 0008F!!!
Моля за съвет от ваша страна относно попълването на дейностите, които съм извършвала през последните 10 години. Ако въведа цялата информация за себе си ще ми бъдат необходими 20 реда. Проблемът не е в редовете (ще използвам отделен лист), а в това, че в едно и също време аз съм била задочна студентка, работила съм на постоянен трудов договор, имам и граждански договор към друга компания и съм ходила на различни курсове. Това си е чистата истина за уплътняването на времето ми, но ако запиша всичко това в един и същ период от време няма ли да изглежда като най-тъпо скалъпената лъжа и да се запитат как може да се прави всичко това едновременно. Вместо да ми помогне това може и да ми навреди!!! Да спестя ли повечето информация и да опиша само основните дейности - постоянна работа и университет? Някой имал ли е подобно затруднение???
Ami, prav/a si, zatova naglasi taka neshtata, che da ne vaznikvat tolkova vaprosi. Prosto ne si pishi vsichki kursove i tova e. Az sashto tryabvashe da skriya nyakoi ot kursovete si, no nyama kak. Vajunotot e da sabirash tochkite, a drugoto e gubene na vreme i pari i izlishni glavoboliya.
Good luck ili po-skoro bonne chance
Good luck ili po-skoro bonne chance

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Re: ВЪПРОС за точка 11 от IMM 0008F!!!
От една страна ако можеш да го докажеш с документи - дипломи, договори и т.н. - че си учила и работила при това на няколко места, може би няма смисъл да криеш нещо. От друга страна обаче опасението ти е донякъде основателно. Аз имах подобен проблем, че съм работил докато следвам - и като резултат на интервюто (за Федерална Канада) ме питаха как така едновременно съм учил и работил, въпроса беше свързан с това дали трудовия ми стаж е истински, а не е само на хартия. Но все пак не беше толкова трудно да убедя имиграционния служител че съм работил, което все пак си беше така.
Мисля че наскоро някой от миналите интервюто за Квебек споменаваше подобен проблем, но за съжаление не си спомням кой беше това.
Мисля че наскоро някой от миналите интервюто за Квебек споменаваше подобен проблем, но за съжаление не си спомням кой беше това.
re
Здравей!
Аз имах същия проблем, но го разреших като написах само работата си по основния трудов договор и тази, която работех по външно съвместителство, т.е. при друг работодател, но с разрешението на основния.
Нали има секция, в която описваш висшето и средното си образование, и следдипломна квалификация, ако имаш такава.. Защо се притесняваш излишно???
А за курсовете, можеш да ги споменеш, само ако за съответния период не си работила и не си учила. Аз така направих.
Но не смятам, че ще е проблем да ги декларираш и тях, дори и да си работила или учила.
Сама прецени какво да декларираш в тази секция.
Успех!!!!!

Аз имах същия проблем, но го разреших като написах само работата си по основния трудов договор и тази, която работех по външно съвместителство, т.е. при друг работодател, но с разрешението на основния.
Нали има секция, в която описваш висшето и средното си образование, и следдипломна квалификация, ако имаш такава.. Защо се притесняваш излишно???
А за курсовете, можеш да ги споменеш, само ако за съответния период не си работила и не си учила. Аз така направих.
Но не смятам, че ще е проблем да ги декларираш и тях, дори и да си работила или учила.
Сама прецени какво да декларираш в тази секция.
Успех!!!!!

- emyangels
- Обратна връзка:
Благодаря!!!
Благодаря за мнението, което сте споделили с мен!!! Имам документи за всичките тези дейности, но прекалено много става информацията!!! Ще изброя само основните моменти и това е. Ще остане само дублиране на периода на обучение и постоянна работа, но ще спомена, че съм учила задочно! И мен на интервюто Лесли Стефани Стоянов ме разпитва как така съм учила и работила едновременно имного трудно прие този факт. Преводачката упорито ме защитаваше по тази точка и въпреки, че и двете й обяснявахме колко законна форма на обучение е това в България, на нея й беше трудно за разбиране! Точно затова ще е по-добре да спестя доста информация!!!