Аз моите родители не искам да ги критикувам. Виж родителите на политиците - можеNeshtoto , koeto me vazmushtava ot tezi , koito kritikuvat Kanada e slednoto :ne sam prochel dosega nikade da kritikuvat glavinite vinovnitsi za tova , che te sa v Kanada . Polititsite i v mnogo sluchai tehnite roditeli . Ako roditelite biaha napravili
Малко ги вална и се изтрепаха
- drifter
- Обратна връзка:
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
идват празници, някои от вас сигурно ще си пътуват до България (блазе ви!),
но бъдете осторожни!
в мечтите и плановете си, за да не се разочаровате!!!
Само дето не се споменава дали са му гепили якето и маратонките, и какъв е резултата от "производството".
ха така, дадох и аз своя принос в раводняването на темата
за което сам си налагам 1-седмичен бан на форума
Подпис:
"ко кат сми жини, наиш ли кат ти утвъртъ идна ливачка"
но бъдете осторожни!
в мечтите и плановете си, за да не се разочаровате!!!
18-годишен американски гражданин е бил пребит снощи от четирима контрольори на Столичната компания за градски транспорт (СКГТ), съобщи БНР.
Момчето е било свалено от автобус №64 в Бояна. Срещу Таня Борисова (35 г.), Пиринка Борисова (41 г.), Георги Стойчев (28 г.) и Васил Асенов (54 г.). е образувано бързо полицейско производство.
Само дето не се споменава дали са му гепили якето и маратонките, и какъв е резултата от "производството".
ха така, дадох и аз своя принос в раводняването на темата
за което сам си налагам 1-седмичен бан на форума
Подпис:
"ко кат сми жини, наиш ли кат ти утвъртъ идна ливачка"
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Ne razbiram zashto tryabva da kritikuvam roditelite si ili politicite za reshenieto si da doyda v Canada .
Parvo sam na dostatachno seriozna vazrast za da chakam roditelite mi da me opravyat v givota ,t.e. da mi natikat materialnite blaga v racete.
I vtoro nikoga ne sam chakal nyakoy politik da mi dade neshto,stoto nikade po sveta nikoy darom ne dava ,a sam se boril da postigna tova koeto imam i sam bil i po nikakav nachin ne moga da kaga ,che sam se chuvstval zle v BG.
S dve dumi nikoy ne me e gonil , a reshenieto si da doyda tuk sam si go vzel sam ,podveden ot reklamata i ogromnata kampaniya koyato Canada provegda s cel nabirane na imigranti.Da ne propusna i fakta,che po moe vreme kogato imigrirah imashe informacionno zatamnenie,nyamashe forumi ot koito da chuesh i drugoto mnenie,nyamashe koy da ti dade informaciya ,osven Pesho Shamara i Mitko Kitkata deto se varnaha sled 2-3g. prestoy v Canada s po edna shapka pari na kalpak,za koito Canada beshe varhat.
Mi navmesto da ni vadyat statistiki za dargavat s nay visok standart i kachestvo na givot v sveta i da ni kanyat v raya mogeha spokoyno da ni go kagat -elate da go duhate,pak nie styahme da si pomislim i ako reshim da doydem sega mneniyata ni nyamashe da badat moge bi tolkova krayni.
Parvo sam na dostatachno seriozna vazrast za da chakam roditelite mi da me opravyat v givota ,t.e. da mi natikat materialnite blaga v racete.
I vtoro nikoga ne sam chakal nyakoy politik da mi dade neshto,stoto nikade po sveta nikoy darom ne dava ,a sam se boril da postigna tova koeto imam i sam bil i po nikakav nachin ne moga da kaga ,che sam se chuvstval zle v BG.
S dve dumi nikoy ne me e gonil , a reshenieto si da doyda tuk sam si go vzel sam ,podveden ot reklamata i ogromnata kampaniya koyato Canada provegda s cel nabirane na imigranti.Da ne propusna i fakta,che po moe vreme kogato imigrirah imashe informacionno zatamnenie,nyamashe forumi ot koito da chuesh i drugoto mnenie,nyamashe koy da ti dade informaciya ,osven Pesho Shamara i Mitko Kitkata deto se varnaha sled 2-3g. prestoy v Canada s po edna shapka pari na kalpak,za koito Canada beshe varhat.
Mi navmesto da ni vadyat statistiki za dargavat s nay visok standart i kachestvo na givot v sveta i da ni kanyat v raya mogeha spokoyno da ni go kagat -elate da go duhate,pak nie styahme da si pomislim i ako reshim da doydem sega mneniyata ni nyamashe da badat moge bi tolkova krayni.
Zaebi,
Otkade tragna tazi tema, dokade stigna.... Baah maamu.
Da vi rakaja i az edna istoriya nakratko.
Ako si mislite, che kanadtzite ne mogat da karat zimata, hodete v London England da vidite kakvo mogat da napravyat 2-3cm snyag po ulitzite i letishtata. Savsem seriozno vi kazvam (bil sam svidetel) kato padne 2-3cm snyag (ama bukvalno 2-3cm) v London spira i METROTO!!!
Drug sluchaj- Heathrow, January 2003. Padna 1-2cm snyag i cancelliraha 80-90% ot poletite za denya (vkljuchitelno i moya polet za Calgary). Prichinata- imaha samo EDIN de-icing truck??!!??
Taka che, vinahi ima i po-losho.
P.S. Az stanah fen na zimnite gumi, zashtoto minalata zima, sas all season tyres, minah kato tramway na edno krastovishte.. Napravo mi se nakadriha kosite ot ujas.. I da znaete ot men-ZIMNITE gumi pomagat!!
Cheers
Ako si mislite, che kanadtzite ne mogat da karat zimata, hodete v London England da vidite kakvo mogat da napravyat 2-3cm snyag po ulitzite i letishtata. Savsem seriozno vi kazvam (bil sam svidetel) kato padne 2-3cm snyag (ama bukvalno 2-3cm) v London spira i METROTO!!!
Drug sluchaj- Heathrow, January 2003. Padna 1-2cm snyag i cancelliraha 80-90% ot poletite za denya (vkljuchitelno i moya polet za Calgary). Prichinata- imaha samo EDIN de-icing truck??!!??
P.S. Az stanah fen na zimnite gumi, zashtoto minalata zima, sas all season tyres, minah kato tramway na edno krastovishte.. Napravo mi se nakadriha kosite ot ujas.. I da znaete ot men-ZIMNITE gumi pomagat!!
Cheers
Az pak byah svidetel vav Vancouver zimata na 2002/spored hazaina ,nay tegkata zima za poslednite 12g/ kato padna 5sm. snyag hvarliha 10sm. sol stoto vsichko deto se dvigi se be omyatalo po stalbove i bordyuri i dvigenieto pochti sprya.Malko sled tova kato se premestih v MTL. snyag dokrasta i ne mogesh da presechesh ulicata ot koli,ey tiya vikam veche tryabva da sa shofyori.
M/u vprochem v cyala Severna Amerika na kebekata im se nosi slavata na nay nedisciplinirani shofyori,sashtoto se otnasya i za peshehodcite.
Amerikancite sa mnogo po disciplinirani i tolerantni i ot dvete strani,no tam policiyata dargi neshtata mnogo po izkaso,za tova e ryadko da vidish nyakoy po magistralata da kara s po veche ot 3-5ml. ot pozvolenoto i peshehodec da presicha na cherveno,osven az deto si ya karam po kebekarski,a tuka na magistralata Mtl.-Toronto gley kvo stava ,pri ogranichenie 100 vsichki karat sas 120.
M/u vprochem v cyala Severna Amerika na kebekata im se nosi slavata na nay nedisciplinirani shofyori,sashtoto se otnasya i za peshehodcite.
Amerikancite sa mnogo po disciplinirani i tolerantni i ot dvete strani,no tam policiyata dargi neshtata mnogo po izkaso,za tova e ryadko da vidish nyakoy po magistralata da kara s po veche ot 3-5ml. ot pozvolenoto i peshehodec da presicha na cherveno,osven az deto si ya karam po kebekarski,a tuka na magistralata Mtl.-Toronto gley kvo stava ,pri ogranichenie 100 vsichki karat sas 120.
Рекламата си е реклама независимо какво рекламира - коли, телевизори, хладилници с вградено ДВД, абфлекс или имиграция в Канада! С какво ти е виновна Канада, че си се хванал на нейната реклама? На рекламите за хладилници с вградено ДВД и абфлекси що не се хващашbateto написа:... a reshenieto si da doyda tuk sam si go vzel sam ,podveden ot reklamata i ogromnata kampaniya koyato Canada provegda s cel nabirane na imigranti...
Във Ванкувър снегът е изключение. Затова никой не си купува зимни гуми и няма опит в карането на сняг. Аз също съм свидетел на доста забавни картинки в редките случаи когато снегът се е задържал повече от няколко часа. В Монтреал обаче снегът е нещо нормално и хората би трябвало да знаят, че с универсални гуми не трябва да излизат на пътя, а дори и да са с гуми за сняг - да не карат като джигитиbateto написа:Az pak byah svidetel vav Vancouver zimata na 2002/spored hazaina ,nay tegkata zima za poslednite 12g/ kato padna 5sm. snyag hvarliha 10sm. sol stoto vsichko deto se dvigi se be omyatalo po stalbove i bordyuri i dvigenieto pochti sprya...
Az reshenieto sam si go vzel sam i nikoy ne mi e vinoven,dage i ne sagalyavam ,no ako imah po bogata predstava za deystvitelnostta tuk sigurno nyamashe da se naviya ,obache ne moge edin intervyuirsht na intervyuto da ti razpravya ,che si s nay tarsenite ,ama nay tarsenite i edni ot nay platenite profesii i ti tryabvat nyakolko meseca da vzemesh edin dva izpita da preravnish i op popadash v nay visokata socialna kategoriya .Dran ,dran nyakolko meseca i 1,2 izpita-nyakolko godini i 20tina izpita,pitayte Joy ili Sasho da vi kagat .I TOVA TI GO RAZPRAVYA PRAVITELSTVEN SLUGITEL,ami az ne sam tragnal s namerenieto da gubya godini, da beshe kazal kakva e istinata styahme da si pomislim i bez tova byahme na kantar s oferta za 4g. gurbet za Schweetserland s osigurena rabota ,Sega tova se otnasya za jenata ,a az i tam pak mogeshe da sam si shofyor ,no za 4g. styahme da sme dosta napred s materiyata ,a ne kakto sega pochti pod voda ,praveshti opiti za izpluvane.
AlexAA,имало е още един подобен случай като този и той е бил през 1966AlexAA написа:Zaebi,
Cheers
П.с. И аз дадаох своя принос за разводняване на темата!!!!!
- Hemoglobin
- Любим форумец

- Обратна връзка:
Clarissa написа: Е нали и ние сме местни? И понеже сме - ...
но сега сериозно
Да, това че в провинцията шофьорите имат оправдана лоша репутация е вярно.
И всичко идва от това че провинциалистите (:)) са доста по невъзпитани и себични. По принцип якните са по любезни а и полицията им не е толкоз мързелива.
Вие как мислите?
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка