Dnes minahme uspeshno .Biahme za 09:00 no interviuto ni zapo4na v 09:40 tui kato iznasiat ofisa na Moskovska 9 i se naloji da po4akame 4e vsi4ko beshe na vili i mogili .Dori popitah madame Volcy dali moga da pomogna s neshto, no tia samo se izvini za neudobstvoto.Samoto interviu zapo4na s predstaviane ot neina strana i zapo4na da zadava vaprosi na saprugata mi kato vodesht kandidat.I to4no tuk rabotata se zape4e .Saprugata mi ne razbra 4ast ot vapros po diplomata za vishe i se pritesni mnogo .Madame Volcy se opita da i poiasni vaprosa no tia uspia da se okopiti.Pri sledvashtite vaprosi pologenieto beshe sashtoto .Zatova vi kazvam BADETE SPOKOINI I SI OSTAVETE PRITESNENIATA V KASHTI
Sled kato ni iznese lektsia za tova kolko e vajno da znaem dobre Frenski (koeto si e taka na 200%)prodaljiha s men .Diplomi , trudovi i osiguritelni knijki ,akt za rajdane i t.n. Az kato vtori kandidat s po-slab Frenski ( 4-4) se naloji da izmakvam i dvamata

Az i obiasnih 4e s malkia ,koito e na 1g. i 4 mes. i pla4e po tsiala nosht ni e dosta trudno ,no pravime dori i nevazmojni neshta za da se podgotvim i 4e saprugata mi govori dobre ezika no v momenta se pritesniava.
Madame Volcy se praveshe na mnogo stroga no v kraina smetka,sled razmisal i kratak razgovor s prevoda4kata (mnogo mila jena) ni kaza Vous etes accepte!!!
Az q poglednah ne viarvasht na ushite si tui kato sled problema v na4aloto biah siguren 4e shte ni varnat da dou4vame ,no ne stana taka.
Ubedete q 4e mogete da se spraviate vav vsiakakvi situatsii i 4e ne se panirate !!!
Sled kato osaznah sled 1-2 sekundi dobrata novina poglednah interviuirashtata v o4ite, i dolaviaiki leka usmivka v tiah ,i kazah MNOGO VI BLAGODARIA MADAME(na frenski razbira se).
Sled tova ni dade sertifikatite i kup broshuri , pojela ni uspeh v Canada , rakuvahme se na izlizane ,za nasha iznenada tia ni izprati na vratata , stisnahme si ratsete i vsi4ko prikliu4i.
Pojelavam USPEH na vsi4ki na koito im predstoi tova i viarvaite v sebe si