vnimanie-neka si pomagame da ne si prechim

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

Lub0 написа:Слушай и ти сега, драги ми Патиланчо. Това дали съм кадърен или не, дълбоко се съмнявам че някой от пишещите по тази тема може да прецени... Продължавам да твърдя че БГ "висшето" образование е под всякаква критика, независимо дали е от НБУ, СУ, МЕИ и т.н. Второ, ти мен не ме мисли, като ме изхварлят на улицата, с кеф ще си почина няколко месеца и ще пообиколя насам, натам. Колкото до намирането на нова работа в Канада, за мен не е проблем, сменял сам си работата и пак ще си я сменя. Че Канада не е най-доброто място за живеене, е ясно на всички и повечето сигурно един ден ще се изнесат на по-топло място (за разлика от теб аз вече работя по вапроса, доколкото като виждам при теб нещата са в бъдеще неопределено време), но това не значи чи докато са тук, трябва да плюят по всичко и да разправят колко тъпи били Канадците...

Мда, такива мити рабоит, драги Патилане и много поздрави на баба Цоцолана...

Е на това по народному се казва: '' ТИ МУ ВИКАШ КУМ ИВАНЕ <ОНО ТРЪЧИ ЗА К*** ДАТЕ ФАНЕ'' :shock: :shock:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Е на това по народному се казва: '' ТИ МУ ВИКАШ КУМ ИВАНЕ <ОНО ТРЪЧИ ЗА К*** ДАТЕ ФАНЕ''
Аз пък на това му викам: "кьорав карти не играе"
Чело, недочело, обаче и то мнение има, и то бърза да се изкаже...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

MOM4ENZE ,NE SI IGRI S KOMPUTURA PREZ RABOTNO VREME! STE STANE NQKOI SAKATLUK.I OSTE NESTO KATO NQMA KAKVO DA KAJE6 PO-DOBRE SI ZAMUL4I.TOVA KATO SUVET OT PATILAN4O! :P :P :P :beer: :beer:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Leleee, nyakolko dni nyamah vreme da sledya redovno foruma i kato go otvorih dnes kakvo da vidya? tuk may e pochnala verbalna voyna v mnogo shirok mashtab. :cry:
Peace be hora, shto da se obijdame i karame za gluposti?! Mnenieto na nikoy ne moje da se promeni, vseki sam si reshva kak, kade i do koga da jivee. I na men ne mi e priyatno, kogato nyakoi hora se mislyat za veliki i pishat kolko sa prosti kanadcite, i che Canada e drjava mente, ama kakvo da napravya? Nito moga , nito iskam da promenyam na koyto i da e mnenieto. demokraciyata i svobodata na slovoto sa hubavo neshto. Razbira se, az shte prodalja da si mislya, che bg e drjava mente i moga da otgovrya s tolkova negativizmi za bg, kolkoto vijdam tuk za Canada, no ne vijdam smisl da go pravya, pone zasega, makar che mnogo se izkushavam da go napravya. :P
da smyatam li, che ste zarovili tomahavkata na voynata? :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
The Great Bastun

Мнение от The Great Bastun »

О-ооо-ооо, Канак,
Къде се загуби ?

Аз като чета бая баровци има тук във форума.
И ми стана мъчно за Додо !!!
Пусни го пак, бе Пламене, please !!!
И от такива като него има нужда....

Правете любов, а не война.Или ако искате, купете си боксова круша и си я боксирайте във вас, за тренировка.
mimo

Мнение от mimo »

Това за геврека и питката много ми харесва.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Tuk sam, Great Bastun, ama neshto taya sedmica ne mi ostava mnogo vreme za foruma. No, vecher navaksvam. :P Ama i ti neshto ne se poyavyavash chesto i gledam oshte kartinka ne si si slojil pod nicka. to i az se pozabavih, no vchera mi doyde vdahnovenieto i vij kakvo yako klenovo listo sam si slojil! Ne te li kefi? :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Plamen

Мнение от Plamen »

The Great Bastun написа:О-ооо-ооо, Канак,
Къде се загуби ?

Аз като чета бая баровци има тук във форума.
И ми стана мъчно за Додо !!!
Пусни го пак, бе Пламене, please !!!
И от такива като него има нужда....

Правете любов, а не война.Или ако искате, купете си боксова круша и си я боксирайте във вас, за тренировка.
:shock: :shock: :shock: Ne sam go spiral be, bastune velik....koi ti kaza tia gnusni insinuatsii...az samo mu napomnih da se darji kaktopodobava na publichni mesta...nikoga ne sam go spiral...i nikoi ne sam spiral...sakan be hora ne mi lepvaite takiva smartni grehove... :( :(
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Добър ви ден!

Аз продължавам да бъда изумена от повечето изказвания в този форум.

За тези дето разправят колко добро било БГ образование - вие кога за последно сте били в БГ университет или училище? И колко сте учили и извън БГ та така свободно и прекрасно да правите сравнения? А това като условия на учение или библиотеки и квалификация на преподавателите къде остава? Аз се присъединявам 100% към тези, които смятат, че БГ образование не може да се мери с това в Западна Европа и Северна Америка!

Вторият ми коментар е към едно от изказванията за това какви били консултантите в БГ! Ох, живи да ги оплачим страните от развития свят - все такива некадърници там работели, а българите били толкова можещи и знаещи. Да, ама фактите и реалността за развитието и цивилизацията показват друго.

За здравеопазването - не ми е ясно колко от поддържащите тезата за величието на БГ здравеопазване и лекари са посещавали лечебно заведение като простосмъртни и без връзки. Може и да има и добри примери, но за съжаление това са определено малцинство! Може някога да е имало добра медицина в БГ, но в момента има малко такава. Като не харесвате тукашната система за образование и професионализъм и какви изпити трябвало да се взимат - ами ваша работа, бе, ама това са условията и като искате да живеете и работите тук ще се съобразявате. като не ви харесва - здраве, ама това не прави изискванията безпочвени.

И въпреки, че може би не му е тук мястото да реагирам и на един друг постинг за заплатата в Кебек и каква била мизерия..... ама то тия дето тука живеем формираме тези средни заплати! То само на социал и и КОФИ и работа на черно не помагат за увеличаването на средната заплата!

Продължавам аз да не разбирам този негативизъм и омраза, но... тъпичка съм си явно. И затова сигурно си харесвам живота тук и си работя спокойно, та и промоция има от време на време, и храната ми харесва, и водата си я пия, и културният и социалният живот си ми допадат (а и ги има!)... И пак ще кажа за всички недоволни и негативисти - вас където и да ви сложат и където и да отидете и да трябва да се борите за настоящето и бъдещето - все ще сте недоволни и ще се оплаквате или накратко - ту му млякото горещо ту пък друго нещо! Няма то никъде 100% идеални условия и да се дава всичко наготово и всичко е такова, каквото си го направим - с повече или по-малко усилия.
Заключено