ПРЕМЕСТВАНЕ НА КАНАДСКОТО КОНСУЛСТВО

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Mr.Nobody,вярвай ми и на мен ми се иска да е така,но не е!Правителството на Канада отпуска средства за посолства в страните от които печели най-много.Ние сме незначителни за тях,дори не сме и в Европа още за да има посолство тук.Да се радваме поне че има разширение за интервютата защото на Асен Златаров беше доста тясно.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
TNT

Мнение от TNT »

Леле,
Разбиха ми хубавите надежди, че ще станем и ние хора :cry:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

samo da popitam-Sarbia, SFRU na vremeto, s kakvo zaslujiha da imat POSOLSTVO koeto mai oshte ne raboti? Vse pak mojem uspeshno da go zamestim.Taka mi se iska de............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
TNT

Мнение от TNT »

Дано, дано :P
mariodoi

Мнение от mariodoi »

ako ste mestiat konsylstvoto ot 01.12.,togava intervutata za dekemvri kade ste se provejdat-na Asen Zlatarov ili na Mosovska.Zastoto az sam dekemvri na intervu i na adresa e poso4eno As.Zlatarov 11?
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

V dneshnia vestnik "Trud" ima goliamo oficialno syobshtenie na 4-ta stranica. Konsulstvoto se mesti na Moskovska 9 ot 2 dekemvri 2004.

N.
bate Many

Мнение от bate Many »

Zdraveite i ot men !!!
Da istina e 4e ofisa se mesti no interviutata 6te se provejdat na Asen Zlatarov 11 do 10.12 VKLIU4ITELNO !!! Ne se pritesniavaite ! Imam tazi informatsia tui kato toku shto minahme uspeshno interviu tam ! USPEH na vsi4ki vas i u4ete Frenski !!! :wink:
Заключено