Къде пише трябва ли лекарите да подписват за 1-те документи
Déclaration d'un candidat exerçant une profession régie par un ordre professionnel ?
Мерси!
лекари - 1-ви докс. ?
-
- Обратна връзка:
Не мога да ти отговоря точно къде, защото аз минах по предишната процедура(т.е. те ти изпращат официалните документи за попълване)
Та след като ги изпратих тези попълнени формуляри(и платена такса) , след един месец някъде ми изпратиха писмо в което имаше специална бланка за лекари, в която трябваше да се подпиша. Това от Виена. На федерално ниво от Букурещ наново ми изпращаха да подписвам подобна бланка.
Та след като ги изпратих тези попълнени формуляри(и платена такса) , след един месец някъде ми изпратиха писмо в което имаше специална бланка за лекари, в която трябваше да се подпиша. Това от Виена. На федерално ниво от Букурещ наново ми изпращаха да подписвам подобна бланка.
... I will give respect and gratitude to my deserving teachers
and in my turn I will teach and I will study ...
and in my turn I will teach and I will study ...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Втората декларация я подписват всички, при това не един път. На самото интервю също те карат да подпишеш такава, поне при мен беше така. Значението й е единствено да се убедят, че със сигурност сме проумели невъзможността да започнем да работим по определени професии, защото се контролират от някой от прословутите им ордери.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!