вдигай скандали за да се стреснат, че както са тръгнали ще вземат да загубят и нашите
леле ами ако са ги загубили
моите веднъж вече ги бяха объркали и забутали някъде , но бързо се поправиха /в сряда/
Да, искат да правят посолство в София и събират подписи от българо-канадци.
Е що ще го местят консулството пак? Нали вече се преместиха на Асен Златаров
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Takmo shtiah da pusna tema po vaprosa....kato cheta kolko hora chakat za 2-ta polovina na 2004,che i za 1-ta na 2005 a ot strana na Vienna "ni duma ,ni vopal , ni ston" se zamislih dali ne predsoi neshto poveche ot 2 stai na" Asen Zlatarov" pri tova uvelichavane na kandidaturite i predstoiashtoto ni vlizane v Europe.To viarno che ukazvat srokove i che po nova godina shte padne praznuvane 1 mesetz ama znam li .Mai niama nikoi za 2005. tova mi se vijda malko neestestveno.
UTOCHNIAVAM: TOVA E MOE MNENIE
На 15.11.2004 ходих до посолството в Букурещ да си подам документите и по пътя от едни студенти също чух, че ще местят посолството и че новата сграда е била даже готова вече но става въпрос за в БУКУРЕЩ!!!
Привет на всички,
Наистина от 01.12.2004г. консулството от "Асен Златаров" №11 ще се мести на ул. "Мосовска"№9. Телефоните ще бъдат различни от досегашните, както и нов Е-mail. Работното време е от 09.30 до 12.30ч.
Успех!
Моята информация пък е, че в София ще правят посолство /не консулство, което е с ограничени правомощия/.
Във всеки случай, някои от куриерските служби коментираха, че ще има промени и нямало да се налага да ходят с документите до Букурещ/май ставаше дума за по-бързото идване на визите?!?! :conf: /.
Kakvi sa mu funkciite na tova konsulstvo na Asen Zlatarov (osven da predostavia pomeshtenia za intervuta)??
Moje li chovek tam da popita kak vyrvi procesa mu na imigracia-dali mu e gotova vizata v Bukuresht i t.n.?? Mogat li te neshto da sydejstvat pri neobhodimost?
Na men mi se struva, che shtom ima konsultvo, bi triabvalo tam da si davame pasportite, i tam da gi poluchavame s viza, a ne da gi prashtame s kurier do Bukuresht??
В консулството се занимават с туристически и работни визи. В тези случаи те взимат паспортите и ги препращат към Букурещ. Ако ги питаш за емиграция отговарят че не се занимават.
Хубаво ще е да има посолство тук, а не консулство.