Vtori otkaz
Vtori otkaz
Zdraveite na vsichki, vchera poluchihme vtori otkaz ot Viena, i izkam da vi popitam dali moge da kandidatstvame oshte vednag i dali triabva da se saobraziavame s predishnite dokumenti, imam predvid diploma i trudov stag. Blagodaria vi predvaritelmo, kasmet na vsichki.
Hi
Dai poveche INFO za tvojat sluchai ,za da mozem saforumcite da dadem i po-konkretni mnenija !!!!
Re: Vtori otkaz
[quote="natali"]Zdraveite na vsichki, vchera poluchihme vtori otkaz ot Viena, i izkam da vi popitam dali moge da kandidatstvame oshte vednag i dali triabva da se saobraziavame s predishnite dokumenti, imam predvid diploma i trudov stag. Blagodaria vi predvaritelmo, kasmet na vsichki.
Eto malko poiasnenia:
Maga mi beshe osnoven kandidat sas stag po specialnostta si dve godini i polovina, a az kandidatstvam s visheto si obrazovanie "specialna pedagogika"-uchitel kato neznaehme che triabva da dokazvame trudovia mi stag, a az niamah takav. Pri parvia otkaz ni dadoha 60 dneven srok da dokagem protivnoto. Napravihme osiguritelna knigka, trudov dogovor, i atestacia che sam rabotila kato takava, dokato sam uchila. A sega vtori otkaz. Misalta mi beshe dali moga da kandidatstvam oshte vednag, no sas diplomata ot srednoto obrazovanie "tehnolog gotvach".
Blagodaria na vsichki oshte vednag.
Eto malko poiasnenia:
Maga mi beshe osnoven kandidat sas stag po specialnostta si dve godini i polovina, a az kandidatstvam s visheto si obrazovanie "specialna pedagogika"-uchitel kato neznaehme che triabva da dokazvame trudovia mi stag, a az niamah takav. Pri parvia otkaz ni dadoha 60 dneven srok da dokagem protivnoto. Napravihme osiguritelna knigka, trudov dogovor, i atestacia che sam rabotila kato takava, dokato sam uchila. A sega vtori otkaz. Misalta mi beshe dali moga da kandidatstvam oshte vednag, no sas diplomata ot srednoto obrazovanie "tehnolog gotvach".
-
natali, основната причина за отказ е недостиг на точки.natali написа: Maga mi beshe osnoven kandidat sas stag po specialnostta si dve godini i polovina, a az kandidatstvam s visheto si obrazovanie "specialna pedagogika"-uchitel kato neznaehme che triabva da dokazvame trudovia mi stag, a az niamah takav. Pri parvia otkaz ni dadoha 60 dneven srok da dokagem protivnoto. Napravihme osiguritelna knigka, trudov dogovor, i atestacia che sam rabotila kato takava, dokato sam uchila. A sega vtori otkaz. Misalta mi beshe dali moga da kandidatstvam oshte vednag, no sas diplomata ot srednoto obrazovanie "tehnolog gotvach".
Моето предложение е да започнете сериозно да учите френски и да подадете след време нови документи, но вече с повече точки (от френския, нива минимум 7/8 -франкофон), като смените и основния кандидат. За да се ориентирате в точките вижте това : http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
Успех!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- Дякон Игнатий
- yaiuat
- Обратна връзка:
Mojesh vednaga da se kandidatstva otnovo.natali написа:.poluchihme vtori otkaz ot Viena, i izkam da vi popitam dali moge da kandidatstvame oshte vednag ..
Kaktoti kazaha i drugite i dvata puti tie otkazanano zaradi lipsana tochki. Tova koeto si izpratila qvnon ne stignalo. Spored men ilida natisnesh na frenskiq i sled1-2godini s baq bagaj potoq ezik (8-9) pak da opitatet ili da se prenasochish kum druga emigraciq.