Vtori otkaz

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
natali

Vtori otkaz

Мнение от natali »

Zdraveite na vsichki, vchera poluchihme vtori otkaz ot Viena, i izkam da vi popitam dali moge da kandidatstvame oshte vednag i dali triabva da se saobraziavame s predishnite dokumenti, imam predvid diploma i trudov stag. Blagodaria vi predvaritelmo, kasmet na vsichki.
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Dai poveche INFO za tvojat sluchai ,za da mozem saforumcite da dadem i po-konkretni mnenija !!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Наистина, разкажи подробно за какво става въпрос...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
natali

Re: Vtori otkaz

Мнение от natali »

[quote="natali"]Zdraveite na vsichki, vchera poluchihme vtori otkaz ot Viena, i izkam da vi popitam dali moge da kandidatstvame oshte vednag i dali triabva da se saobraziavame s predishnite dokumenti, imam predvid diploma i trudov stag. Blagodaria vi predvaritelmo, kasmet na vsichki.
Eto malko poiasnenia:
Maga mi beshe osnoven kandidat sas stag po specialnostta si dve godini i polovina, a az kandidatstvam s visheto si obrazovanie "specialna pedagogika"-uchitel kato neznaehme che triabva da dokazvame trudovia mi stag, a az niamah takav. Pri parvia otkaz ni dadoha 60 dneven srok da dokagem protivnoto. Napravihme osiguritelna knigka, trudov dogovor, i atestacia che sam rabotila kato takava, dokato sam uchila. A sega vtori otkaz. Misalta mi beshe dali moga da kandidatstvam oshte vednag, no sas diplomata ot srednoto obrazovanie "tehnolog gotvach".
Blagodaria na vsichki oshte vednag.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

A kakvi sa motivite za vtoriq otkaz?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
LaRue

Мнение от LaRue »

natali написа: Maga mi beshe osnoven kandidat sas stag po specialnostta si dve godini i polovina, a az kandidatstvam s visheto si obrazovanie "specialna pedagogika"-uchitel kato neznaehme che triabva da dokazvame trudovia mi stag, a az niamah takav. Pri parvia otkaz ni dadoha 60 dneven srok da dokagem protivnoto. Napravihme osiguritelna knigka, trudov dogovor, i atestacia che sam rabotila kato takava, dokato sam uchila. A sega vtori otkaz. Misalta mi beshe dali moga da kandidatstvam oshte vednag, no sas diplomata ot srednoto obrazovanie "tehnolog gotvach".
Blagodaria na vsichki oshte vednag.
natali, основната причина за отказ е недостиг на точки.
Моето предложение е да започнете сериозно да учите френски и да подадете след време нови документи, но вече с повече точки (от френския, нива минимум 7/8 -франкофон), като смените и основния кандидат. За да се ориентирате в точките вижте това : http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
Успех!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

La Rue e prav,kato ne vi dostigat tochki na niakoi ot pozitziite,kompensiraite na drugi pozitzii
P.S. testvaite se na online testa da vidite kade vi e granitzata...Uspeh :)
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

natali написа:.poluchihme vtori otkaz ot Viena, i izkam da vi popitam dali moge da kandidatstvame oshte vednag ..
Mojesh vednaga da se kandidatstva otnovo.
Kaktoti kazaha i drugite i dvata puti tie otkazanano zaradi lipsana tochki. Tova koeto si izpratila qvnon ne stignalo. Spored men ilida natisnesh na frenskiq i sled1-2godini s baq bagaj potoq ezik (8-9) pak da opitatet ili da se prenasochish kum druga emigraciq.
Заключено