Are be, vkusni! Kak gi iadete tia gadosti?Ako ti e takav i vkusa za jenite....sasho71 написа:ами и аз кат ям по 10 бургера седмично от макдоналдснищо чудно че съм яко надебелял, ама и пък много вкусни ги правят мамка му
надебеляхте ли тук?
- niki_70
- Експерт по жените
- Обратна връзка:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
George Carlin
George Carlin
ami аз си падам по екзотиката малкоniki_70 написа:Are be, vkusni! Kak gi iadete tia gadosti?Ako ti e takav i vkusa za jenite....sasho71 написа:ами и аз кат ям по 10 бургера седмично от макдоналдснищо чудно че съм яко надебелял, ама и пък много вкусни ги правят мамка му
![]()
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
babinoyarentze
по мои наблюдения тука отслабвам от понеделник до петък и дебелея през уикенда. Същото си беше и в бг - през седмицата немаш време от бачкане да се обърнеш и да ядеш нормално и мушваш по нещо на скорост, ама то това работа ли е? Аз ги обичам-ам-ам изпипаните неща и затова уикенда наваксвам
Обаче тъпата им храна тука дава ефект - ям по-малко отколкото в бг като цяло, но се отлага повече. Затова извода е че требе да се яде по-малко или повечко сурови работи както каза Елиа. Аз като посегна към хладилника и малеее - това ми е още от сесиите в бг навик. Та тука съм си сложил едни много готини морковчета - бейби керътс им викат и вместо да вадя некоя гадост зимам с мен пред писито или телевизора нещо здравословно!
- drifter
- Обратна връзка:
Вижте какво написа бабиното яренце в една подобна тема:
А вие соя та соя! Не ви трябва
За вегетарианците специално: Не се тъпчете със соя и соеви продукти особено ако сте от мъжки пол, защото жените ви ще ви изхвърлят. Соята съдържа съществени количества естрогеноиди. Особено гадно действат последните на малки момченца - който се интересува да потърси на мрежата, информация има достатъчно. Поради горните причини дамите също се призовават да намалят соята - рака на гърдата е лечим в 90% от случаите, но травмите от операцията (ако се стигне до такава) не са.
А вие соя та соя! Не ви трябва
-
Alex_dim
- Обратна връзка:
Не се бойте от соята - не е толкова страшна, стига да не се прекалява. От 7-8 литра вода пък се получава водно отравяне. Затова май някои карат на бира, че "от водата се хваща ръжда"
, както пееше Георги Минчев (Бог да го прости).
Вчера по новините даваха репортаж за масово нашествие на монреалци в най-близкия онтарийски град. Заради стачката на SAQ се принудили да награбят по няколко кашона вино. Било и доста по-евтино.
Вчера по новините даваха репортаж за масово нашествие на монреалци в най-близкия онтарийски град. Заради стачката на SAQ се принудили да награбят по няколко кашона вино. Било и доста по-евтино.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
soiata - a za tva bili takiva jenliovci teia vegetarianci
a za vodata ot chesmata - (safe e, az ia pia...) no ne e dobre za malki momchenca - hlora vliae na razvitieto na testisite
a za vodata ot chesmata - (safe e, az ia pia...) no ne e dobre za malki momchenca - hlora vliae na razvitieto na testisite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: