То и затова си се увъртела с мъже, ша знаиш. Излизам на бд парти на приятелче на детето, като се върна ще ви разкажа нещо интересно.Shoshana написа: Съб Юни 06, 2026 5:56 pm Японците не са добре настроени към чужденците. Да не кажем направо, не смесват културите.
Така че твоите форумни свидетелства можем да ги минем в графата "мокри сънища"
От мен запомни едно: Никоя интелигентна и уважаваща себе си жена не е : "държелива, търпелива и тренирана да носи на бой", па била тя и японка. Не живеем в бушидо епохата, все пак, а във 21 век - векът на феминизма. Забрави ли, че вече сме равни? За каква търпимост и държеливост ми бълнуваш тогава?!
Айде със здраве! Почна да ставаш скучен!
Аз мъже, които не играят по моята свирка не уважавам.
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Хъм, не е голяма загуба, ще знаиш!
Нямам простата за здравето, на която да се грижа...
Всичко останало си имам. Подрязвах си чемширите, ама заваля. Всяка пролет го правя и имам 3 перфектни зелени топки.
Кой каза, че съм нямала топки?
Какво е това парти, на което водиш дете на 15 години? Тук на тая възраст се изнасят на апартамент.
Нямам простата за здравето, на която да се грижа...
Всичко останало си имам. Подрязвах си чемширите, ама заваля. Всяка пролет го правя и имам 3 перфектни зелени топки.
Кой каза, че съм нямала топки?
Какво е това парти, на което водиш дете на 15 години? Тук на тая възраст се изнасят на апартамент.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Ай стига с този Сингапур и с мокрите ти сънища
Не можеш да идеш да живееш нито там, нито в Австралия, щото си не само одъртял, но и глъм по рождение
Висиш мъде в Онтарио и се фукаш с ръжделници, на които си седмият собственик и в най-добрия случай ще ги подариш на kidney foundation, за да не плащаш за транспорт до автоморгата
Cost of Living in Calgary is 28.0% lower than in Singapore (excluding rent)
Cost of Living Including Rent in Calgary is 38.9% lower than in Singapore
Rent Prices in Calgary are 56.2% lower than in Singapore
Restaurant Prices in Calgary are 20.6% higher than in Singapore
Groceries Prices in Calgary are 13.3% lower than in Singapore
Local Purchasing Power in Calgary is 18.5% higher than in Singapore
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.