Nqkoj da si e nosil KOTKA v Canada?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
balbi

Nqkoj da si e nosil KOTKA v Canada?

Мнение от balbi »

Zdravejte,

Vnesohme edno ky4e v Canada, no nali sme zoomaniaci sega imame kotka domashen ljumitez.
Vyprosa mi e:
Nqkoj vzemal li si e kotkata sys sebe si i kakvi iziskvaniya ima za kotkite - kato vaksini, passporti etc..
Dano nqkoj moje da mi dade akyl, 4e tryabva da se podgotvyame ve4e:)
Merci predvaritelno i do skoro na pe4elivshite!

Pozdravi!
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

Maj nikoj ne si e nosil kotaraci v Canada?:)
Nqma losho az shte prou4a i ako nqkoj se interesuva posle shte mu kaja...i ako vse pak nqkoj znae neka kaje:) pls!!!
Do skoro! :beer:
Гост

Мнение от Гост »

Имам една приятелка, която си е взела котката. Ще я питам подробности и ще ти пиша.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от KolioBalkanski »

balbi написа:Maj nikoj ne si e nosil kotaraci v Canada?:)
Nqma losho az shte prou4a i ako nqkoj se interesuva posle shte mu kaja...i ako vse pak nqkoj znae neka kaje:) pls!!!
Do skoro! :beer:
triabva da imash certificat ot oficialen darjaven veterinar ot stranata ot koiato idvash che jivotnoto e zdravo i che v stranata e niamalo bias prez poslednite shest meseca
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Blagodarya vi za otgovorite!
Ako moje da bydete po konkretni kakvi sertifikati shte tryabva da vadya i koq slujba - regionalna veterinarna li ili neshto v Sf?
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

След 3 дни ще мога да проверя при летищните служби какви са изискванията за траспортиране на животни и ще ти кажа . Все пак е нещо("5% по добре от нищо"- Както казва Пламен) и малко по малко ще можеш да сглобиш пъзела.
joro

Мнение от joro »

Az puk imam krava, iskam da znam kak moga da ia vzema v Canada? I kakvi subsidii davat v Quebek na fermerite, koito otglejdat kravi?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

joro написа:Az puk imam krava, iskam da znam kak moga da ia vzema v Canada? I kakvi subsidii davat v Quebek na fermerite, koito otglejdat kravi?
:D :D :D
Жоре, не си разбрал че вече и в Канада има луда крава?
За какво ти е да си взимаш животното от България, тук най-много да го заколят и да го кремират.
:wink:
Аватар
balbi

...

Мнение от balbi »

Gerchev merci mnogo za sydejstvieto!
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

abe, Mitak, ti ne ti li stiga, che vnese kuche, ste vnasiash jena,ami i za kotka sega si zadrapal, ia se stegni malko i idvai da dopiem vodkata deto ia kupih v chest na tvoita svatba ;) :lol:
Аватар
balbi

:PPP

Мнение от balbi »

Ejjjjjjjj verno li brya?:)
Shte ya dopiem ama vzemi vermut i rom, i limon!:)
A kotkata ... kfo da praish... Az daje shtyah da te ask dali shte ya prijutish 4e Lari shte ya izyade....dokat si namerim kyshta fcourz:)
:beer:
Заключено