Търсене и предлагане на някои неща :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Търсене и предлагане на някои неща :)))

Мнение от yaiuat »

Здрасти banda :D
Преди време си бях разменил едни работи за toefl с един юнак, но сега пък реших че ми трябват и някой неща по френски. Та търся копия на Панорама 1 и/или 2 част с касетите и диск. Също релакса 2.

Утре или в сряда ще се домъкна :) в София със следната бумащина по долу и може да разменяме копия по възможност веднага и на място:

-специализиран учебник за кариера,фирмата, cv, интервюта за работа и др. (110стр.) без касети
-2CD програма за изучаване на френски през англииски
-френска релакса1,
-CD- translator(за насочващи преводи към 15-на езика до win 98 е)
-говорящ речник(фр-bg-фр)към 400хил. думи+erase system record програмка за превъртане на 30-те дни trial
-друг е-речник но по малък и по бърз(върши работа)
-Le nouveau sans frontieres 1
-Също граматика отзад с упражнения и таблици(360 стр.),
-разговорници единия от които четириезичен.
-комикси на френски (pif et hercule)

Който иска по възможност нека се срещнем някъде около Славейков където евентуално бързо да копираме и размножим каквото трябва.

Ако нещо някой не е доволен като бонуси мога да дам
-Wxp, office2000,Corel10 :idea:
-update въпросник за интервю към 150 въпроса(без тъпи)
-ктегоризирана инфо за Куебек отговарящо максимално подробно на въпроса какво знаете за Куебек+варианти :wink:
-също по горната граматика но в съкратен вид от 40 стр. (например само с най-важните времена и др. под)
-тертрадчица със задачки и упражнения

Относно дисковете Learn to speak french мога да се префасонирам бебешките кодове на тая програма и повечето неща вътре в тях да станат френско-български ама ще стане бавно щото е трудоемко за сам мераклия :wink: Всъщност някой не го ли е направил това до сега.?
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Много късно ти виждам постинг-а… Жалко.

Ако идваш днес (вторник) - не мога да ти донеса нищо, защото трябва първо да си събера материалите от други форумци, у които са.

Ако идваш утре (сряда) - става. Имаме Панорама 1 и 2 с дискове към Панорама 1 само (2 броя - съдържат същото като касетите). Имаме и Релакса 1 и 2 на МР3-ки. Лошо качество (сваляни са от "ен-то" копие касети), но се чуват и вършат работа, та ако никой не ти предложи по-добри…

Драсни 2 реда да знам дали да се организирам за утре. Аз съм на работа и мога да бъда на Славейков чак към 18 часа (или по-късно, ако искаш).

Само не ми е известно някъде в района дали можем да копираме дисковете докато ударим по кафе, а нямам записвачка за да ти ги прехвърля предварително. Може би някой друг от София ще знае и ще ни ориентира? Народе?

Иначе като гледам какво си изброил като материали, май само Petit Robert и Petit Larousse мога да ти предложа допълнително, ако те интересуват.

Поздрави, Роси
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Kato se zamislihme s Bobi, to may kam 18 h nyama da ima kade da kopirame diskove. Kasno e. Ako iskash - mozhem da izvartim na xerox hartienite materiali, pak diskovete shte ti gi dam da si gi kopirash i posle shte mi gi varnesh po nyakoy avtobus, OK?

Ako ne sam zakasnyala i ne si veche tuk, a shte idvash utre (sryada) i ako nyama drugi zhelaeshti za razmyana - az povecheto materiali gi imam, interesno mi e da si kopiram samo tova za CV-tata, firmite, rabotata i prochee. Kazvam ti go za da ne vlachish izlishno tezhesti, ako samo s nas shte se vizhdash tuk.

E, pusni edin posting ili pone SMS ako iskash - da znam dali da si osvobozhdavam utre vecherta, zashtoto sam na kurs. 0888 705 205

Ciao!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

ОК! :)
Заключено