Не казвайте да си сядам на 3-те букви и да уча английски, защото това ми е ясно и на него ще му дойде времето скоро.
Към клуба на знаещите от Мтл :)
Към клуба на знаещите от Мтл :)
Каква е вероятността да си намери човек работа в сферата на машиностроенето (чертожник, техник и нагоре) само с френски, е, и английски малко, но колкото за работа със софтуер или четене на справочници, никакво говорене (нищо не си признавам, само при мнооого настоятелен събеседник, но тук не съм застрашена от такива екземпляри
)
Не казвайте да си сядам на 3-те букви и да уча английски, защото това ми е ясно и на него ще му дойде времето скоро.
Обичам да преча
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Явно няма.То само един специалист е отговорил и то от Торонто.
Аз лично не познавам работещи :nenam:
Пускай резюмета и тва е ,не се знае може и да стане от раз.
Аз лично не познавам работещи :nenam:
Пускай резюмета и тва е ,не се знае може и да стане от раз.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Защо така решихте, бе хора
Не съм казала никъде, че сме в Мтл. Ако е за репликата "защо не питах...", имах предвид "...преди да тръгнем за Канада". Не че нямаше да тръгнем де, малко майтап... де да знам и аз защо го написах.
Но не ни е чужда мисълта да се местим, така че се мъча да науча някои нещица предварително.
Инфото ви хич не е обнадеждаващо. Първо: не отговаря никой, работещ в тази област, което ме кара да си правя някакви изводи, второ: това, което пишете, затвърждава още повече тези изводи.
Но не ни е чужда мисълта да се местим, така че се мъча да науча някои нещица предварително.
Инфото ви хич не е обнадеждаващо. Първо: не отговаря никой, работещ в тази област, което ме кара да си правя някакви изводи, второ: това, което пишете, затвърждава още повече тези изводи.
Обичам да преча
Eto edin search za "machinery montreal" v google:
http://www.google.com/local?hl=en&lr=&i ... &oi=localr
http://www.google.com/local?hl=en&lr=&i ... &oi=localr
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Anito, i posheguvah se, no ne mi e prolichalo. Inache mnogo shte se radvam ako doydete. Ami tuk vav foruma yavno nyama chovek s takava specialnost. Inache sam vizhdala model na CV, v koeto pisheshe neshto ot roda che se kandidatstva ot drug grad, no chovekat e gotov eventualno sam da si poeme raznoskite po premestvaneto.
[quote="anito"]Защо така решихте, бе хора
Не съм казала никъде, че сме в Мтл. Ако е за репликата "защо не питах...", имах предвид "...преди да тръгнем за Канада". Не че нямаше да тръгнем де, малко майтап... де да знам и аз защо го написах.
Инфото ви хич не е обнадеждаващо. Първо: не отговаря никой, работещ в тази област, което ме кара да си правя някакви изводи, второ: това, което пишете, затвърждава още повече тези изводи.[/quote]
[quote="anito"]Защо така решихте, бе хора
Инфото ви хич не е обнадеждаващо. Първо: не отговаря никой, работещ в тази област, което ме кара да си правя някакви изводи, второ: това, което пишете, затвърждава още повече тези изводи.[/quote]
Анито,точно фактът,че няма никой с твоята специалност тук обяснява липсата на информация,а това не трябва да е обезнадеждаващо! Някои хора си имаме по-малко колеги по принцип от останалите...
Аз преди да тръгна за Монреал,единственото което знаех за моята професия беше,че ако искам да я работя,ще трябва да завърша наново и че взимат много малки пари и вечно стачкуват...
Май се оказа не съвсем така или по-точно...съвсем не така.
Така че,не си прави изводите от форума и още повече,когато нямаш никакъв колега,който да ти даде реална ориентировка в ситуацията. Предполагам,че машиностроенето в Монреал е много по-развито,отколкото в Квебек.
Така че,не си прави изводите от форума и още повече,когато нямаш никакъв колега,който да ти даде реална ориентировка в ситуацията. Предполагам,че машиностроенето в Монреал е много по-развито,отколкото в Квебек.