Как да постъпим?Дайте съвет!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nobleman

Как да постъпим?Дайте съвет!

Мнение от nobleman »

=====================
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 12:59 pm, променено общо 1 път.
nobleman

Мнение от nobleman »

==============
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 1:00 pm, променено общо 2 пъти.
ivandi

Мнение от ivandi »

Nashata situacia beshe pochti sustata. Jena mi ima sin, kojto beshe navurshil 18 kato si puskahme dokumentite. Vpisahme go kato zavisimo dete ( deca do 21g. koito uchat na full time i ne sa semejni ). Niamahme nikakvi problemi s tova. Vizata vaji edna godina ot datata na medicinskite, taka che mislia che ste ima vreme da zavurshi i da dojde sled vas. Drugia variant e da vleze s vas v Canada, da izchaka da si poluch kartata za permanent resident (okolo mesec) i da se vurne v BG. Sled tova niama da ima nikakuv problem pak da dojde kato zavurshi.

Uspeh
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
ivandi

Мнение от ivandi »

nobleman написа:Между другото емисара бил мосю и много хвалил Квебек и Монреал. Дайте и Вашите мнения за тези университети.
Istinata e che na studenta se gleda kato na banknota, teglish zaem plastas na universiteta, posle vrustash na durjavata.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Как може такава наглост?????? Някакъв канадец да ходи по училищата да ибеждава децата че в неговата страна е по-добре?????? Според мен е много неправилно,как са го допуснали училищните власти? Ние сме дърти мъже и жени,и някой да ни зарибява,можем да преценим,а те са взе още малки деца.После защо имало толкова мнгоо емигрирали млади от БГ :evil: :evil: :evil:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

ne iskam да кажа,че трябва да се крие от децата как е в другите държави(както беше с нас навремето,и ни убеждаваха колко са зле капиталистите),но според мен това си е жива пропаганда
nobleman

Мнение от nobleman »

==========
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 1:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

goliama mechka написа:Как може такава наглост?????? Някакъв канадец да ходи по училищата да ибеждава децата че в неговата страна е по-добре?????? Според мен е много неправилно,как са го допуснали училищните власти? Ние сме дърти мъже и жени,и някой да ни зарибява,можем да преценим,а те са взе още малки деца.После защо имало толкова мнгоо емигрирали млади от БГ :evil: :evil: :evil:
Честно да си кажа и мен това ме шокира. На мен Канада ми харесва, но да позволяват да се приказват такива нещо по българските училища не смятам че е редно :evil:
Мойто впе4етление от университетите в Монтреал е 4е са бедни университети съответно за мен това означава не чак до там добро образование.Не ги сравнявам с българските.По свет аима достатъ4но други безплатни университети- промерно в Германия или Франция.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Veliko

Мнение от Veliko »

W Germany Unitata biaha bezplatni, amo veche swyrshi awantata. Koj zakachil, zakachil. Sega se plashta w powecheto, ili shte se plashta w skoro wreme. Pyk za kanadeca w BG uchilishtata, razbiram gi kebekarite da si trysiat beli hora da im rabotiat, hem da im e priatno za okoto, hem i da im derat kozhite. Maj sa ja zakysali s imigrantite, shtoto samo cyrni i zhylti imigrirat w Canada. To i zatowa wsichko e po-ewtino w Mtl, shtoto ako e kato w ostanalata chast, koj shte hodi tam. Towa e politika, ne ikonomika.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

А в Германия платени ли ще ги правят. Сестра ми още учи там и не се е оплакала. Колко ще струва?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Veliko

Мнение от Veliko »

Shte gi prawiat, ama ne znam koga, ako dazhe veche ne sa wyweli taksi, imam priatel, PhD w Martin-Luther, moga da go pitam kak e hawata pri nego.
Naj-dobre e da se konsultirate sys oficialen sajt na Unito ili Goete Institut w Sofia.
Заключено