Dnes biahme na interview na Asen Zlatarov i vsichko mina uspeshno.Iskah samo da spodelia s vas radostta i da vi blagodaria na vsichki za savetite, informaciata i pomoshtta.
Izpitvashtata Mme Volcy neshto ne beshe mnogo v nastroenie i prevodachkata sashto.Ochakvahme da se usmihnati i privetlivi, no moje bi intervuirashtata neshto ne se chuvstvashe dobre.Nai-napred se predstavi,govoreshe tiho no se razbirashe. Sled tova razgarna moite dokumenti i zapochna da iska za sverka pasporta s akta za rajdane, sled tova trudovata knijka.Popita me kakvo rabotia.Sled tova poiska diplomite mi za visshe i sredno i me popita kakvo i kade sam zavarshila.Nai-nakraia poiska i bankovata referencia,pogledna dali e aktualna, dadohme i i spestovnata knijka,tia se iznenada i se usmihma.Kato podavah dokumentite davah i za men i za sapruga mi.Nego go popita sashtite vaprosi.Edinstvenoto neobichaino beshe,che go popita za edna ot dlajnostite,koito e izpalniaval da obiasni kakvo tochno e pravil.Moje bi iskashe da proveri frenskia,makar che toi beshe pisal 4 tochki.Nai-nakraia me popita zashto sme izbrali Quebec,kazah i standartnia otgovor(po-dobyr standart na jivot i t.n.)i nakraia edno krasivo izrechenie za Quebec.Tia samata se iznenada,zasmia se i popita otkyde e tazi informacia.Kazah i ot Internet, tia se zasmia i kaza,che sme odobreni.Sled tova ni obiasniha za gildiite,v koito triabva da chlenuvame,ako iskame da rabotim po specialnostta i ni dadoha instrukcii za sledvashtite stapki(Dokumenti do Romania, medicinski).Na angliiskinishto ne me pita vapreki,che biah pisala 11 tochki.
Drugo ne se seshtam,ako imate vaprosi pitaite!
Obhto vzeto sa nastroeni da priemat! Stiskam palci na vsichki i vi jelaia kasmet i uspeh!