Imunizacii? Info ot predishni pregledi vyv Vita?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Mr. Nobody

Imunizacii? Info ot predishni pregledi vyv Vita?

Мнение от Mr. Nobody »

Zdravejte,

Ako ne si spomniam kakvi imunizacii imam, tova problem li e za Vita? Biah hodil na pregled vyv Vita predi niakolko godini, i tam mi napraviha niakakvi imunizacii. Te dali paziat dosieta na pacientite i dali mogat da mi kajat kakvi imunizacii sa mi pravili?

P.S. Vyovshte, triabva li da se nosiat vsichki kartoni ot polikliniki ot detski godini do nashi dni?? Ami ako sa izgubeni?

Mersi prevaritelno

N.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Това за имунизациите се отнася за децата, не за възрастните. Мен никой не ме е питал кога съм имунизирана и против какво. А и да бяха ме питали да не мислиш че щях да си спомня. Ако имаш деца трябва да носиш техните имунизационни картони. Носете си и задграничните паспорти, защото ги искат на регистратурата.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

За нашите деца не сме носили имунизационни картони и не са ни ги искали. Трябва да се носят снимки и доколкото си спомням става и с личните карти ако не носите паспортите.
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

При медицинските прегледи ще са ти необходими медицинските формуляри, които си получил, паспортите и парички, за да платиш в МОМ за таксата за прегледите и ако се наложи за допълнителни изследвания. Аз също бях помъкнала медицинските картони на цялото семейсво /за всеки случай/, дори ходих при личния лекар на детето за подробен отчет върху лист с направените имунизации /който имунизационен календар така или иначе при заминаване ще трябва да си подготвиш/, но се оказа, че не си е струвало да ги вземам. Дори допълнително и по своя инициатива подадох имунизационният калндар на д-р Савчева , на което тя отвърна, че той ще ни е необходим по-късно в Канада при записването на детето в училище. Късмет!
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
Заключено