taksa za viza

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
inn

taksa za viza

Мнение от inn »

zdraveite ,
moje li niakoi , koito naposledak e plashtal za viza da kaje kolko tochno e sumata .na ednoto miasto pishe 615 a na drugoto 720 US $ , nai veroiatno e po goliamata suma , t.k. mai taksite sa skochili .
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Таксите са: 400 + 715 = 1115 USD за възрастен и 110 USD за дете
Ако си платила вече тия по 400 за възрастните и по 110 за дете (деца), значи остава да платиш по 715 USD. Справка можеш да направиш тук:
http://www.unionbank.bg/visaca_.htm
Май в момента този линк не работи, но можеш да ми вярваш. Ние платихме тия такси преди 1 месец.
Ти не беше ли от Варна? Ника ти ми е познат, ама не мога да се сетя коя си :roll: (а може би просто сме разменяли ЛС-я)
Късмет :wink:

П.П. Janyz, благодаря за корекцията :) Наистина таксите са в USD. Това е много глупава грешка от моя страна, дето бях написала CAD. Просто мозъка ми беше зает с други неща, а исках да помогна :roll: Занапред ще внимавам повече :?
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
inn

mersi :)

Мнение от inn »

mersi mnogo :)
ot Varna sam pishem si po q-to :)
Заключено