"Феърплей има, отбори няма
Прави чест на президентите на Левски и ЦСКА за това, което направиха в неделя. Те категорично показаха, че не се месят в мачовете и че у нас феърплей има и ще има.
Отбори няма! Треньори няма! Играчите са като куци коне! Защото се видя какво представляват треньорите, схемите и всичко останало, за което се хвърлят милиони левове годишно - представляват кръгла нула. Това е истината. Толкова са слаби, че не могат да спечелят един мач, в който шефовете не участват. "
Не мога бе хора да не си кажа мъката... Колко ниско още могат да паднат тези "грандове" в българския футбол.. Как изобщо ще ходим на европейско или може би там ще е различно, защото повечето национали не играят в България?
Какво трябва да стане, за да се промени начина на работа в тези отбори? В ЦСКА от началото на сезона изпробваха към 40 души - бразилци, африканци, не знам си още какви...
В Левски пък изпробваха половин Нигерия.
Защо не опитат някой от младежкия отбор и не му дадат шанс?
Извинявам се, 4е ви занимавам с глупости, но тук определено ми липсва футбола, емоциите покрай него и т.н. А последния месец се мъча заедно с ЦСКА, Левски и Литекс...
Но пък за радост бях в България по време на емоциите покрай класирането за Евро 2004. Феновете знаят защо

Та ако иска някой, нека се включи по дискусията