Здравейте всички!
Да врътнем пак старата тема, някой получил ли е дата??? :conf: Хайде някой от подалите през втората половина на август да каже "ДА", че ще получа удар вече!!! :noz:
За твое успокоение и за да те спася от "Удар" ние сме от втората част на август даже от септември. Незнам поради каква причина реагираха толкова бързо. По долу ще прочетеш датите.
Пожелавам ви успех и не се притеснявайте за всичко което ни се случва си има причина
Bimba написа:За твое успокоение и за да те спася от "Удар" ние сме от втората част на август даже от септември. Незнам поради каква причина реагираха толкова бързо. По долу ще прочетеш датите.
Пожелавам ви успех и не се притеснявайте за всичко което ни се случва си има причина
Благадаря за бързото "успокоение"! :rev: Не се бъзикай с чувствата ми! ...
Все пак причината за твоята дата може да е, че това ти е второто изпращане на документи!?!
Успех на интервюто, стискам палци и... зубри френски!!! :haplio:
Az izpratih dokumentite na 17.08 i tqi kato do 28.09 ne biah poluchila absolutno nikakvo potvqrjdenie che sa mi poluchili dokumentite im pratih email. Reagiraha vednaga - i mi izpratiha pokanata po email ...taka che sqm na intervu na 09.12 - stiskaite palci! Sqvetvam te da im pishesh da gi pitash kakvo stava.
Ei Poly ne striaskai horata ti si imash "vryzka" v Viena
Ti nali si na miastoto na otkazali se ot interviu tvoito e kysmet.
A za tezi podali april zadyljitelno pishete e-mail shtoto vsichki podali april veche ili sa minali interviu ili she sa sega!!!
Zdraveite,ve4e se povtarjam,no i az da otbeleja:)
Pratihme dok.juni,dopulnitelen dok.septemvri i oste njamame nasro4ena data za intervu.Ste iz4akame do dekemvri i ako do togava njama nisto,ste im pusnem edno zapitvane.
Na vsi4ki koito im predstoi intervu skoro ,stiskame zdarvo palzi!!!!!!!!!
USPEH!!!
az podadoh dokumenti na 15 sep i na 25 mi otgovoriha 4e sa polu4ili dokumentite
ot togava nito vest nito kost
nadjavam se pone do feb da nasro`at tova interview
Pickwick,dava6 dobri suveti na horata,no ako ne se luja i ti ne si polu4il data oste????
"Какво Ви става бе хора, да не сте се побъркали, че чакате толкова време??? "
Uspe6no 4akane!!
Suny написа:Pickwick,dava6 dobri suveti na horata,no ako ne se luja i ti ne si polu4il data oste????
"Какво Ви става бе хора, да не сте се побъркали, че чакате толкова време??? "
Uspe6no 4akane!!
Съни, имах предвид тези от април и тези от юни!:wave2: Аз съм подал края на август и едвам се сдържам да не се обадя. Обаче гледам, че и останалите, които са август още нямат дата.
Така че смятам да изчакам и тази седмица - до към 25.11 - и тогава да ги притесня...
Znam, 4e na vsi4ki vi e pritesneno, no da vi uspokoya: Nie 4akahme za intervu 6 mesetza!Ne 4e e nyakakvo uspokoenie de!!!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."