ima li balyci ????
ima li balyci ????
hehe, mai na tehnite prikazki samo typoumnite locals im wqrwat. HEHEHE
"Golqma pobeda za choweshkite prawa"
BULLSHIT. Shto nekoi ne se popita : "Abe kak taka nqkoi osyden na smyrt se izmykwa nezabelqzano ot stranata?"
Aiaiaiai, moga da se obzaloja che wsichko e tolkowa dobre naglasen scenarii ... i posle
"EIIII, wijdate li niiiiiiii !!!! EIIIIIII nie tuk sme golemi geroiiii"
Bullshit. Na towa moje da se hwanat samo onezi s promitite mozyci (mestnite). Te nqmat intelekta da se zamislqt wyrhu towa koeto im se podnasq. Pone za towa sym blagodaren che izrastnah w BG - nauchih se da MISLQ.
DA JIWEQT CHOWESHKITE PRAWA !!!
"Golqma pobeda za choweshkite prawa"
BULLSHIT. Shto nekoi ne se popita : "Abe kak taka nqkoi osyden na smyrt se izmykwa nezabelqzano ot stranata?"
Aiaiaiai, moga da se obzaloja che wsichko e tolkowa dobre naglasen scenarii ... i posle
"EIIII, wijdate li niiiiiiii !!!! EIIIIIII nie tuk sme golemi geroiiii"
Bullshit. Na towa moje da se hwanat samo onezi s promitite mozyci (mestnite). Te nqmat intelekta da se zamislqt wyrhu towa koeto im se podnasq. Pone za towa sym blagodaren che izrastnah w BG - nauchih se da MISLQ.
DA JIWEQT CHOWESHKITE PRAWA !!!

Re: ima li balyci ????
I az nishto ne razbrah, mojesh da obiasnish vse pak za nas, umstveno ogranichenite 

abe neshto takowa :
http://www.canada.com/montreal/montreal ... EA0ADFDA56
The decision elated Quebec City lawyer Pierre Brun, who returned from Nigeria a month ago after working on the 32-year-old single mother's appeal
The decision elated Quebec City lawyer Pierre Brun, who returned from Nigeria a month ago after working on the 32-year-old single mother's appeal

- yaiuat
- Обратна връзка:
djredhat написа:abe neshto takowa :

A be vie tam v Canada dobre li ste? Kak moje edna jena da se osajda na smurt za tova, 4e imala izvanbra4na vruzka? 4e po taia logika trabva da osadim na smart 99% ot jenite v Canada i v Bulgaria
I kakvo lo6o ima v tova, 4e vse pak horata sa napravili ne6to da ia spasiat? Kolko bulgari po vremeto na komunisti4eskata diktatura sa izbiagali v zapadnite darjavi i tam sa polu4ili podkrepa i vazmojnost da jiveiat v po-dobri uslovia? Triabvalo li e zapadnite darjavi da gi vra6tat obratno tuk v konclagerite?

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
abe ti maloumen li si?
koi ti gowori za jenata
goworim za towa kakwa politika se wodi.
D'ebi typaka
Ei za twa nqma da pisha poweche po SERIOZNI temi, shtoto mi pisna na HUQ da mi preinachawat dumite. Ako nqmate kwo da prawite, ne go prawete kato mi preinachawate dumite.
Temata e prikliuchena.
OT TUK NANATYK - SAMO SAMO SMEH W ZALATA

koi ti gowori za jenata
goworim za towa kakwa politika se wodi.
D'ebi typaka
Ei za twa nqma da pisha poweche po SERIOZNI temi, shtoto mi pisna na HUQ da mi preinachawat dumite. Ako nqmate kwo da prawite, ne go prawete kato mi preinachawate dumite.
Temata e prikliuchena.
OT TUK NANATYK - SAMO SAMO SMEH W ZALATA

- Vladimir Nikolov
- Обратна връзка:
Moje da te e nauchila da mislish, no ne i da se izraziavash na korekten bulgarski.Pone za towa sym blagodaren che izrastnah w BG - nauchih se da MISLQ
..abe ti maloumen li si?
Ako postinga ti beshe malko po-smislen, horata niamashe da se oburkat tolkova moje bi...D'ebi typaka
I koi ti dava pravo da gi obijdash?
..Bullshit. Na towa moje da se hwanat samo onezi s promitite mozyci (mestnite).
E tova veche e vurha na piramidata...tehnite prikazki samo typoumnite locals im wqrwat
Nishto chudno che s tozi tvoi mirogled ne mojesh da si namerish rabota.
Aman ot komleksari, koito se opitvat da ubediat samite sebe si, a i drugite kolko sa veliki, no za jalost vsichki ostanali sa tolkova tupi i ogranicheni che ne mogat da gi oceniat.
Жоро, добре сме...проблема е че май не си разбрал за какво става дума...ако се лъжа поправи ме...значи става въпрос че жената е осъдена в родната си страна, а адвоката е от организацията адвокати без граница и е отишъл ТАМ да я представлява и защитава...и е постигнал успех...абе хора, защо се изпокарахте за глупости...joro написа:A be vie tam v Canada dobre li ste? Kak moje edna jena da se osajda na smurt za tova, 4e imala izvanbra4na vruzka? 4e po taia logika trabva da osadim na smart 99% ot jenite v Canada i v Bulgaria![]()
![]()
I kakvo lo6o ima v tova, 4e vse pak horata sa napravili ne6to da ia spasiat? Kolko bulgari po vremeto na komunisti4eskata diktatura sa izbiagali v zapadnite darjavi i tam sa polu4ili podkrepa i vazmojnost da jiveiat v po-dobri uslovia? Triabvalo li e zapadnite darjavi da gi vra6tat obratno tuk v konclagerite?

Ами нали затова тази организация се казва Адвокати без граница
И тяхната мисия е да се намесват там, където се нарушават човешките права. При това тази организация е международна, не е само канадска. А тоя пич djredhat наистина се е научил да мисли именно в България- личи си:D

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп