Koga idva otkaza za intervu

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
flyfish

Koga idva otkaza za intervu

Мнение от flyfish »

Sled izprashtane na dokumentite do Viena ,se polu4avat dve pisma ot tam :
1-vo pismo za potvurjdenie za polu4eni dokumenti i taksi
2-ro pismo za nasro4ena data za intervu

Ta vuprosa mi e:S koe ot dvete pisma bi sledval da pristigne eventualen otkaz za intervu?
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

С нито едно от посочените две. Ако кандидата не отговаря на някое от изискванията за селекция, му се изпраща писмо с обяснение точно по кой критерий не отговаря и му се дава 60 дневен срок, в който да представи допълнителни доказателства по този критерий. В писмото изрично се упоменава, че в противен случай се прекратява процедурата и въпросното писмо-предупреждение следва да се счита за отказ да бъде разглеждана кандидатурата за емигриране.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
flyfish

Мнение от flyfish »

Dobre,de,az veche poluchih purvoto standartno pismo.Moga li da schitam,che "mi se e razminalo" i sus sigurnost shte polucha data za intervu,ili ot tuk natatuk ,po-vsiako vreme moga da polucha takova uvedomitelno-predupreditelno pismo ot Viena.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

До получаването на поканата за интервю не можеш да считаш, че ти се е "разминало". То си е ясно написано и в самото писмо-потвърждение за получаването на документите и съответните такси:

"Si celle-ci est retenue, vous serez invité(e) pour une etrevue de sélection, à Sofia; au ..... semestre 200..."

Това ще рече, че само ако всичко по документите е наред и молбата е приета, ще получиш покана за инервю. Затова (и само) поканата за инервю е гаранцията, че всичко до този момент е О.К.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Linko e prav,nie poluchihme pismo che sled kato ni razgledat doc.(mejdu drugoto ni pratiha pismo za doplashtane... ne znaehme za novite taxi koito sa ot 08.09.2004,a biahme pusnali pismoto na 15.....) MOJE da ochakvame data za interviu 1-ta polovina na 2005,ta ako vsichko e na red tova e ,ako ima neshto koeto im triabva ili ne e doutochneno shte vi pishat sas sigurnost,ostanaloto e chakane i tarpenie... :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

az sasto polu`ih pismo s otgovor 4e sa mi polu4ili gokumentite i nisto pove4e
nadjavam se da njama nikakav otkaz
kak moje da se razbere dali sa pratili pismo
ami ako BG post zagubjat pismoto
Заключено