BabaPena написа:JOY написа:
Всяка седмица като препълваме багажника в магазина и се чудя във връзка с този разговор,КАК е възможно и КЪДЕ ПОВЕЧЕ?!

Smili se nad nas, Joy, i otvori shkola 'Kak da pazaruvame v Kanada'...Primerno edin mesets postvai belejkite si ot magazina za mandja plius kakvo gotvish (pak ako i retseptata pribavish, tsena niama da imash)...Barem da ni stane iasno, na nashego brata zabludenite...Az se imam za pestelivo momiche, no tvoite visoti i posmartno bez pomosht ne moga da gi dokaram...
Priatno gotvene!

Мислех си го вече,но за тази цел ще трябва да напусна училище за да удовлетворявам потребностите на форума...
То и без това,целият ми личен живот е на показ-сега и точен отчет на финансите!
Не казвам,че сте заблудени,а само,че при вас явно цените са много по-високи. За Торонто съм сигурна. След онзи разговор за харчовете за ядене,разпитвах познати наляво и надясно... Много ме засегнаха някои намеци за некачествено хранене при условие,че в дома ми храненето е много по-качествено от повечето (всъщност от всичките ми) познати. Та в тази връзка се оказа на яве (не виртуално),че повечето хора,с които разговарях имат приблизително същите харчове за храна...Питам се,един вид изхвърляне и показ ли е това "1000 дол/мес за храна без лукс"?!

За мен лично е точно това!
И като става на въпрос за стандарт на живот,anxeli,аз казах,че
най-високия стандарт е тук!!!!
Току-що с влизането мъжът ми ме почна..."Каво си писала там във форума,че тук бил най-високия стандарт!"
И така,оплакващите се на мъжа ми, моля ако имате нещо да ми кажете,да го казвате тук и сега! Който има доказателства за противното,готова съм с най-голямо удоволствие да ги чуя! Първа ще хвана самолета!