Tarsia uchebnik po Injenerna ikonomika

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Plamen

Tarsia uchebnik po Injenerna ikonomika

Мнение от Plamen »

ako niakoi moje da mi zaeme ili prodade uchebnik po Engineering Economics ot John Riggs i kolektiv neka mi se obadi ili mi pusne lichno saobshtenie. Blagodaria
Rosi

Re: Tarsia uchebnik po Injenerna ikonomika

Мнение от Rosi »

Plamen

Мнение от Plamen »

merci... :P :wink: :beer:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Plamen написа:merci... :P :wink: :beer:
Пламене, по библиотеките - обществените и университетските - не си ли търсил? Обикновенно имат голям каталог, така че дори и книгата да я няма в наличност, можеш да я поръчаш и да ти я доставят в някакъв разумен срок. Стига разбира се да я има в каталога.
Plamen

Мнение от Plamen »

Ами и така става...аз обаче не исках да хвърлям много пари и да копувам нови...ама те май ще трябват и на други...та знам ли...освен да я пусна после "под наев" на други мераклии... :idea:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Plamen написа:Ами и така става...аз обаче не исках да хвърлям много пари и да копувам нови...ама те май ще трябват и на други...та знам ли...освен да я пусна после "под наев" на други мераклии... :idea:
Пламене, нямах предвид да я купуваш - от библиотеката можеш да я вземеш за някакъв период (стига да я има, разбира се) и като си свършиш работа, да я върнеш. При това не се плаща почти нищо.
Plamen

Мнение от Plamen »

Коко, много ти благодаря за съвета...май така ще направя...лошото е че тия книги немогат да се задържат много дълго...или поне така си мисля. А на мене ми трябва за около половин година...то между другото и още няколко други ми трябват...абе ще видим май ще комбинирам подхода библиотека с подхода копуване... :roll:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

:idea: Провери колко струва 1 стр. на ксерокс в библиотеката и си сметни колко ще ти излезе книгата, ако я прещракаш. Тук, в университета това е честа практика. Ако пък можеш да събереш 2 стр. в/у 1 лист формат "летр" или "легал"... А в градската библиотека тук има 2 цени на ксерокса. Ако копираш тяхна книга от читалнята, беше 5 цента, като в унив. Иначе е скъпо. А бе зависи до каква библиотека имаш достъп.
Обичам да преча
Заключено