Последно уточняване за днешната среща, за да няма неразбрали. Сега е моментът да се обадят и несъгласните, ако има такива!
Значи поради влошаването на времето, поне засега (ако някой не предложи нещо по-подходящо и удобно), срещите от Баба Яга се преместват в пицария Примавера.
Това важи и за днес, петък, Септември 26!
Пицария Примавера се намира на бул. Васил Левски, много близо до Попа. Тръгвате от Попа към Спортната Палата по левия тротоар и ще видите пицарията. Аз съм скарана с разстоянията, но сигурно е на 50-тина метра. Има червена тента отпред (за ориентир). Като бяхме там последния път седяхме на втория етаж, днес не знам къде ще се намерят места.
До скоро!
sreshtata v Sofia dovechera
- Rosi i Bobi
Там съм
Ще дойда .... Ще дойда
Понеже ще дойда след вас -къв 20ч моля да не ме замеряте с развалени домати и яйца ,защото съм с ново якенцеееее !!! А за другите , които ще наблюдават с интерес -няма да има сеир-Ще се целуваме с Роси и Боби 

Re: Там съм
Ha taka wi iskamdobri4uk написа:А за другите , които ще наблюдават с интерес -няма да има сеир-Ще се целуваме с Роси и Боби

Ne wi poznawam, no winagi se radwam, kogato nedorazumeniata se izglavdat. Dano towa da e bilo takowa de. Puk i ste mi simpati4ni baboiagowcite

Обичам да преча
Re: Там съм
Абе защо тогава ще се събирате...да се целумате можете и насаме...виж бой и сеир без публека са си направо нищо...dobri4uk написа: А за другите , които ще наблюдават с интерес -няма да има сеир-Ще се целуваме с Роси и Боби

- miloto
- Обратна връзка:
sreshta
Eh kolko gotsko, sreshta v petak vecher.
Ami tova "jivotno" mnogo mi lipsva. Beshe super, da se saberem na po bira, da si polafim, da se posmeem.
Jalko, tuk ne se praviat takiva zadrujni sreshti, vseki ticha po zadachi, niama vreme.
I moje bi na etap dokumenti horata si pomagat mnogo poveche, a tuk vsichko e otnositelno i personalno.
No, vse pak edin den.... koi znae.
Priatna sreshta i da piete po edna bira i za men.

Ami tova "jivotno" mnogo mi lipsva. Beshe super, da se saberem na po bira, da si polafim, da se posmeem.
Jalko, tuk ne se praviat takiva zadrujni sreshti, vseki ticha po zadachi, niama vreme.
I moje bi na etap dokumenti horata si pomagat mnogo poveche, a tuk vsichko e otnositelno i personalno.
No, vse pak edin den.... koi znae.
Priatna sreshta i da piete po edna bira i za men.

On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!