OTGOVOR OT VIENA?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Suny

OTGOVOR OT VIENA?

Мнение от Suny »

Zdraveite ,priateli!Nie pusnahme DCS mesez juni.Poiskahni dok.za grajdanski brak,koito im izpratihme i ot togava imame samo obratna razpiska.Molja vi ,ako njakoi ima data za intervu ili pismo za predstojasto takova ,da pi6e.4e se pritesnjava me ot tova mul4anie... :roll:
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Смятам, че нещата ви са наред. Щом като няма допълнителни искания от Виена към вас, просто документите ви се движат по службите по процедурата и това е. Допълнителното изпращане на документи е забавило процеса. На следния адрес можете да проверите он-лайн движението на вашата кандидатура:
http://services3.cic.gc.ca/ecas/ECAS.js ... e=ECAS.jsp
Това е възможно като посочите съответния номер, който са ви дали с потвърдителното писмото за получени документи и такси и за изискуем акт за брак.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

womanEZ написа:На следния адрес можете да проверите он-лайн движението на вашата кандидатура:
http://services3.cic.gc.ca/ecas/ECAS.js ... e=ECAS.jsp
Това е възможно като посочите съответния номер, който са ви дали с потвърдителното писмото за получени документи и такси и за изискуем акт за брак.
womanEZ, ти правила ли си го това реално, преди да ти е заведено досието в Букурещ?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Suny

Мнение от Suny »

Mersi za podkrepata!!!
Za sujalenie ,az ne sum sigurna 4e tozi site koito ste mi dali mi vur6i rabota,ili moje bi za ne moga da razbera kak stava proverkata :oops:
Uspeh na vsi4ki kandidati!!!!!!!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

По-спокойно бе хора :roll: Статуса става активен когато ви се заведе досието. А това става когато изпратите документите си за Букурещ след успешно минато интервю. Чакане му е майката (и от време на време притесняване на служителите в Букурещ, когато това се налага) :?
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено