parc Agrinon, 28 Sept.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Mariska

parc Agrinon, 28 Sept.

Мнение от Mariska »

Извините, я не говорю на болгарском.

Посетители русского форума www.monquebec.com собираются на встречу в парке Ангриньон, в это воскресенье в 12 часов. http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=2151
Приходите.
Joy

Мнение от Joy »

Ничего страшного,зато мы понимаем на русском,а некоторые и разговариваем! :D
Все таки я не ошибалась,что к нам иногда заглядывают братушки с русского форума...Я это давно подозревала :D
Спасибо за приглашение,только надо предупредить,что мы несерьезные!Если у вас сказали 20 человек,что придут,обычно собирается человек 40.А у нас наоборот-из заявленных 20-ти,может соберется человек 10,а может и нет.... :?
Специфика болгарского менталитета! :cry:
Godis

Мнение от Godis »

А шашлыки там у вас будет или нет ??? Шучу конечно :lol: :lol:
Plamen

Мнение от Plamen »

JOY написа:Ничего страшного,зато мы понимаем на русском,а некоторые и разговариваем! :D
Все таки я не ошибалась,что к нам иногда заглядывают братушки с русского форума...Я это давно подозревала :D
Спасибо за приглашение,только надо предупредить,что мы несерьезные!Если у вас сказали 20 человек,что придут,обычно собирается человек 40.А у нас наоборот-из заявленных 20-ти,может соберется человек 10,а может и нет.... :?
Специфика болгарского менталитета! :cry:
Не ми се сърди, ама ей това не обичам в нас, българите...ако на някой руснак му кажеш лошо за друг- ще ти извади очите, ако на някой българин му кажеш лошо за друг...най-много да добави още нещо...аз лично няма да ида. Руснаците са ми най-близки на сърцето, но след твоя постинг ако отида ще ти разваля авторитета /демек значи не си била права/. :roll:
Joy

Мнение от Joy »

Не ми се сърди, ама ей това не обичам в нас, българите...ако на някой руснак му кажеш лошо за друг- ще ти извади очите, ако на някой българин му кажеш лошо за друг...най-много да добави още нещо...аз лично няма да ида. Руснаците са ми най-близки на сърцето, но след твоя постинг ако отида ще ти разваля авторитета /демек значи не си била права/.
Не ми се сърди,но да не би да те засегнах на национално чувство?Не разбирам какво искаш да кажеш...Аз също лесно се засягам на национална тема,но което си е факт,си е факт.По-добре сами да си го кажем,вместо други да го казват за нас.А пък на това наше качество,ти би трябвало да си най-добър свидетел!Аз себе си също включвам в групата на несериозните,а исключения като теб,само потвърждават правилото...С колкото хора,присъстващи на последната среща говорих,всички са много разочаровани точно от това наше качество.Между другото,бих се радвала много ако с присъствие и с факти докажем обратното,пък било то и за сметка на моя "авторитет"!
:D Ха да видим можем или не можем?
Mariska

Мнение от Mariska »

JOY написа:
Не ми се сърди, ама ей това не обичам в нас, българите...ако на някой руснак му кажеш лошо за друг- ще ти извади очите, ако на някой българин му кажеш лошо за друг...най-много да добави още нещо...аз лично няма да ида. Руснаците са ми най-близки на сърцето, но след твоя постинг ако отида ще ти разваля авторитета /демек значи не си била права/.
Не ми се сърди,но да не би да те засегнах на национално чувство?Не разбирам какво искаш да кажеш...Аз също лесно се засягам на национална тема,но което си е факт,си е факт.По-добре сами да си го кажем,вместо други да го казват за нас.А пък на това наше качество,ти би трябвало да си най-добър свидетел!Аз себе си също включвам в групата на несериозните,а исключения като теб,само потвърждават правилото...С колкото хора,присъстващи на последната среща говорих,всички са много разочаровани точно от това наше качество.Между другото,бих се радвала много ако с присъствие и с факти докажем обратното,пък било то и за сметка на моя "авторитет"!
:D Ха да видим можем или не можем?
я ничего не поняла :-)
так вы придете ? :-)
шашлыки будут
за менталитет -- там и поговорим :-)
Plamen

Мнение от Plamen »

Джой, не ме е яд че сме такива, а че го тръбим наляво и надясно...разбираш ли разликата...ние помежду си можем и да си вадим очите, но защо трябваше да бъде на руски език, та и братушките да те разберат... :roll: Знам че си готина и няма да ми се разсърдиш за забележката /то за това и посмях да се "изкажа"/. По неведоми пътища разбрах че и руснаци четат нашия форум...то че ще ни разберат простотиите е ясно :wink: ама чак пък и на роден език да им ги пишем... :roll:
Joy

Мнение от Joy »

то че ще ни разберат простотиите е ясно ама чак пък и на роден език да им ги пишем...
Еее,хайде сега...,не са чак пък простотии деее!Аз само казах,че сме малко несериозни,ама за простотии не си признавам без бой! :D

Не буду больше Мариска на болгар наговаривать что несерьезные,а то бить меня будут :D (Шутка,Пламен,шутка!)
Щас вам мужики наши покажут кто тут несерьезный :D
Мужики,а вы фотку Марискину видели какая красавица?Во всем парке,самую красивую ищем и не потеряемся(Ой щас че будет... :oops: Скажут,наши не хуже :D )
Мариска,я помню у вас там двадцать человек заблудилось на какой-то встрече и дорогу от метро до места встречи не нашли :lol: Только бы наши мужики не заблудились,это я потому про фотку,чтоб сразу на цель шли! :D
И шашлычки чтоли будут? А я вроде только про цифровый фотик прочитала...Ну,все! Сейчас отбоя точно не будет!Весь Ангриньон в воскресенье на руско-болгарском разговаривает! :D
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Eх, как хочу etre la :lol:
Обичам да преча
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Mariska написа: я ничего не поняла :-)
так вы придете ? :-)
шашлыки будут
за менталитет -- там и поговорим :-)
:metro: 8)
ИзображениеИзображение
:D
Plamen

Мнение от Plamen »

Shutka, ne shutka ama da znaesh che jenata ima lichna pokana za taia sreshta (kato vidna rusofonka)...a inache veche mi stana iasno zashto shte te oprovergaiat BG majete...Mariska si ia biva osven ako ne se e izbazikala s majkata chast... :wink: ...dano snimkata ne e na niakoi drug che ako niakoi se zagovori s tova matse i se okaje che ne e Mariska shte ima goliam seir da gledame... :P
Ako shefa kaje tragvame- tragvame...k'vo tolkova
Mariska apiat ne poniala, no v parke vsio vaiasnitsia... 8)
Аватар
vladi

Re: parc Agrinon, 28 Sept.

Мнение от vladi »

Mariska написа:Извините, я не говорю на болгарском.

Посетители русского форума www.monquebec.com собираются на встречу в парке Ангриньон, в это воскресенье в 12 часов. http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=2151
Приходите.
Ну а если погода плохая как сегодня - дождь? А то прийдем а там никого и нету... :roll:
Joy

Мнение от Joy »

Plamen написа:Shutka, ne shutka ama da znaesh che jenata ima lichna pokana za taia sreshta (kato vidna rusofonka)...a inache veche mi stana iasno zashto shte te oprovergaiat BG majete...Mariska si ia biva osven ako ne se e izbazikala s majkata chast... :wink: ...dano snimkata ne e na niakoi drug che ako niakoi se zagovori s tova matse i se okaje che ne e Mariska shte ima goliam seir da gledame... :P
Ako shefa kaje tragvame- tragvame...k'vo tolkova
Mariska apiat ne poniala, no v parke vsio vaiasnitsia... 8)
Ние чакаме команда от теб-нали ти си нашия шеф! 8) Ти пък чакаш команда от твоя шеф...Еееее,каква стана тя сега?До неделя ще изясняваме кой шеф в крайна сметка да слушаме. :D

Мариска,цветочки от yaiuat нуждаются в переводе?На всякий случай перевожу: он хотел спросить замужем ли Вы,а то уж больно ему красивую жену надо! :D (нали така,yaiuat ?)
Mariska

Мнение от Mariska »

JOY написа:Мариска,цветочки от yaiuat нуждаются в переводе?На всякий случай перевожу: он хотел спросить замужем ли Вы,а то уж больно ему красивую жену надо! :D (нали така,yaiuat ?)
ой, какие красивые цветы !!! Спасибо ! Как на болгарском спасибо сказать ?

это, конечно, в переводе не нуждается :-)

а мы там у себя решили, что собираемся в 12 в парке и если будет плохая погода, то двинем в китайский буфет -- вы зайдите, почитайте

а я -- замужем :-) и приду с мужем :-)
но в жизни всякое бывает :D :D :D
Plamen

Мнение от Plamen »

JOY написа:
Ние чакаме команда от теб-нали ти си нашия шеф! 8) Ти пък чакаш команда от твоя шеф...Еееее,каква стана тя сега?До неделя ще изясняваме кой шеф в крайна сметка да слушаме. :D
И сега какво излиза...пак аз виновен, а Мариска омъжена...абе знаех си аз че е много хубаво да е истина...язъс за нашите момчета...добри ергенчета имаме, но уви...Аз казвам- идете...обаче аз лично трябва да водя големия син на училище и немога да дойда точно тогава...
Абе здраве да е...братушките ще пийнат по едно за наше здраве... :beer: :beer:
Заключено