Канадски долари.
Канадски долари.
Дано не ви се стори тъп въпросът ми, но тъй като живея в провинцията, а там няма банка, която работи с канадски долари, та затова искам да попитам: Можете ли да ми кажете от коя банка в София мога да си взема канадски долари в брой? Необходима ли е предварителна заявка, тъй като ще имам само час-два за тази операция!
!
Зависи колко искаш да купуваш. ПИБ със сигурност работи с канадски долари. Има и изгодни чейндж бюра.
Аз ти препоръчвам Банка Биохим-намира се на Раковски и е отзад Народният театър.Колкото пъти сме ползвали техните услуги -толкова пъти сме били доволни от тях.Дори тази година когато сменяхме канадски за български пак те предложиха най-добър курс-а и си сигурен че парите не са фалшиви.Преди това обиколихме доста по други такива и разни бюра и най изгодно беше при тях.Все пак ако успееш в някое бюро да купиш по изгодно......ти си преценяш.А в Биохим няма нужда от предварителна заявка.Мисля че ако сменяш повече искаха някакви данни и лична карта-но нищо особено.Ние бяхме със съпруга ми и дадохме личните карти и това беше-формална работа.Късмет.
- miloto
- Обратна връзка:
Bulbank
Nie obmenihme vsochko v Bulbank, na ploshtat Sveta Nedelia, kursat e mnogo dobar, ne ti triabva predvaritelna zaiavka, te imat.
Nie rabotim s tazi banka ot davna i sme mnogo dovolni.
No pitai i na drugi mesta ako iskash.
Nie rabotim s tazi banka ot davna i sme mnogo dovolni.
No pitai i na drugi mesta ako iskash.

On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
-
- Обратна връзка:
pristigni s euro tuka i ste ti kaja kade da gi smenish. v bankata ste ti dadat darven kurs, a i ne si struva da se razkarvash samo za tova do sofia. inache ako darjish idi v edno biuro do plostad "slaveikov", na "rakovska" se pada i "han krum" mai se kazvashe. no tam moje i da ti triabva zaiavka...
inache tuk ima biura koito vzemat 4, 3 daje 2 centa marj.
petar
inache tuk ima biura koito vzemat 4, 3 daje 2 centa marj.
petar
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
-
- Обратна връзка:
- miloto
- Обратна връзка:
pari
Nie obmenihme dosta pari s maja mi i imashe dostatachno kanadski dolari. Kumata mu raboti tam, kogato reshite da hodite da obmeniata, ako skate mi pishete lichno saoshtenie da vi dam edin tel. da se obadite i da si porachate kanadski dolari.
Az go znam tova change buro. ne e losho, i dr. pat sam rabotila s nego, no vse pak Bulbank si e banka i pone shte znaete, che e sigurno.
Uspeh
Az go znam tova change buro. ne e losho, i dr. pat sam rabotila s nego, no vse pak Bulbank si e banka i pone shte znaete, che e sigurno.
Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Az imenno za Bulgaria govoria, tuk change-burata sa porednoto prevapla6tenie na mutrite, koito zagubiha predi6nia si busines- reket i krajbi na koli. Ina4e v bankite niama problemi- moje6 da si obmenia6 spokoino kakvato si iska6 valuta.Nadia&Petar написа:Jore, niama nisto podobno- nito lajat, nito boi iadesh![]()
Vsichko si e napalno civilizovano i normalno, imam predvid tuka v Canada, vij za BG si prav
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: Канадски долари.
Niama smisal da kupuva6 kanadski dolari, vav vsiaka banka moje6 da plati6 v levove i da ti gi prevedat v Avstria kato canadski dolari, az taka napravih v Biohim. I niama smisal da hodi6 4ak do Sofia, tazi operacia moje6 da ia izvar6i6 i v BanskoСилвия написа:Дано не ви се стори тъп въпросът ми, но тъй като живея в провинцията, а там няма банка, която работи с канадски долари, та затова искам да попитам: Можете ли да ми кажете от коя банка в София мога да си взема канадски долари в брой? Необходима ли е предварителна заявка, тъй като ще имам само час-два за тази операция!

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп