А дали това ще ми помогне на интервюто?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
flateric

А дали това ще ми помогне на интервюто?

Мнение от flateric »

Здравейте съфорумци,
Тъй като очаквам интервю на 23.11 и имам терзание, което се надявам да ми помогнете да разреша.
Тъй като работя в спедиторска фирма, и съм в много добри отношения с партньора ни в Монреал му писах че очаквам интервю.
Той ме поздрави и ми каза че ако има нещо, с което да ми помогне (било то писмо че могат да ме наемат на работа или поне ще ме интервюират) винаги е насреща. И си мисля дали да го накарам да ми подготви такова нещо или не.
Ако някой има някакво понятие и как стоят нещата с куриерските/спедиторски фирми в Канда нека сподели.
Предварително Ви благодаря!
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Аз не живея още в Монреал, но пък интервюто отдавна е зад гърба ми. Така, че изкам да кажа че е добре да си издействаш такъв документ от колегата си. Той може да ти е голям коз. Пък ако прецениш можеш и да не го показваш...така че по-добре се подготви.

Успех на интервюто!
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

такъв документ си е много голям +, гледай да го имаш за интервюто или поне да покажеш препоръка
НО ако не знаеш добре френски, могат да те попитат ей така между другото, как точно смяташ да я работиш тая работа -много са чувствителни на тема език
има и друго НО - ако си при Ла Рю (може и да е друг, аз споменавам него от личен опит), може и въобще да нямаш възможност да покажеш това писмо, защото той си води интервюто както той си знае и не ти оставя никаква възможност за самоинициатива
Заключено