Вапрос за сертификата

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ronni
Обратна връзка:

Вапрос за сертификата

Мнение от ronni »

Здравейте,
имате ли си идея - защо едни кандидати получават сертификата за селекция на интервюто, а др. след това? Колко се цака за сертификат, ако не го получиш веднага?
Благодаря
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Може да ви върнат за доучаване на френски. Това ще ви струва едно - две нива в Алианса или някъде другаде!
Ако ви върнат за неофициална справка от Ордера, ресорен за вашата професия /както е моя случай/ - още 195 канадски + три месеца чакане.
Ако ви върнат за недостатъчни финансови средства, то ще ви излезе толкова, колкото са необходими за подсигуряването на необходимия убедителен документ.
Такса за повторното интервю не се заплаща. И такова се насрочва само при отказ за слабо владеене на език! Има случаи да са получени сертификати и след кратко "препитване" по телефона вместо второ интервю!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

salut

Мнение от petia4444 »

ronni,ot tova koeto si pisal/a iskam da te pitam,dali pravilno razbrax,,,,chakash pokana za interview li,ako e taka,znachi moje i da sme zaedno,i az imam potvurjdenie,no niamam data za int.a mi pisheshe v pismoto do kraia na 2004,ama to mai niama mnogo vreme :oops:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Valdi написа:Такса за повторното интервю не се заплаща. И такова се насрочва само при отказ за слабо владеене на език!
Мисля че за съжаление сега тия който ги отлагат ще ги карат да плащат само разликата с новата такса, ако преди са платили за разглеждането преди вдигането. Като гледам на къде върви петрола и us долара то след 2-3 месеца може да има ново вдигане с 50-60 cad :nenam:
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

ami ako ni otlojat nali vse pak shte triabva da ni osvedomiat s pismo ...pone az taka mislia
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
ronni
Обратна връзка:

Re: salut

Мнение от ronni »

petia4444 написа:ronni,ot tova koeto si pisal/a iskam da te pitam,dali pravilno razbrax,,,,chakash pokana za interview li,ako e taka,znachi moje i da sme zaedno,i az imam potvurjdenie,no niamam data za int.a mi pisheshe v pismoto do kraia na 2004,ama to mai niama mnogo vreme :oops:

Da, cakam pokana za interwu - pisat do kraja na 2004! i dano da e do togawa ...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Нормално ли е да се иска доплащане?!? от подаването на моите документи до промяната в тарифата имаше близо 3-4 седмици.
L. Pasteur, 1854
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Priateli vav Vienna vdignaha txite ot 08.09.2004 nie podadohme parvite doc. na 15.09.2004 i ni iznenadaha s novi tzeni( INFLATZIA), :evil: , poluchihme pismo za doplashtane , doplatihme i polushihme pismo che sa poluchili dopalnitelnite okolo 160 CAD i che veche mogat da ni razgledat molbata i shte poluchim pokana za interviu za nachaloto na 2005 i da NE GI PRITESNIAVAME S PISMA ,PITANIA I DRUGI..... :idea:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено