Облекло на интервюто?
- Independent
Облекло на интервюто?
Здравейте! Сигурно този въпрос ще ви се стори малко тъп, но нашето интервю приближава скорострелно и искам да сме перфектни. След като се убедих, че с езика, парите, отговорите на "трудните" въпроси и т.н. няма да имаме големи проблеми, започнахме да мислим и за по-второстепенни нещица. Като облеклото От две седмици обикаляме по магазините и си търсим подходящи дрехи (мда, да са новички, чистички, свежички, сещате се), но всички ни се струват или прекалено строги и официални, или прекалено гръндж. С една дума, пълна обърквация. Моля, споделете какво според вас е идеалното облекло за интервюто? С кое ще оставим добро първо впечатление (да го задържим не е голям проблем )?
Знам, че това трябва да е последната ни грижа, но все пак - паниката си казва думата. А когато знаем, че за важните неща сме идеално подготвени, не ни остава друго, освен да се паникьосваме за второстепенните...
Знам, че това трябва да е последната ни грижа, но все пак - паниката си казва думата. А когато знаем, че за важните неща сме идеално подготвени, не ни остава друго, освен да се паникьосваме за второстепенните...
- Bimba
И ние сме обсъждали тази тема и тя не е толкова маловажна!
Както са казали хората "По дрехите посрещат по акъла изпращат" нещо в този дух беше.
та ние сме решили да сме в официален стил но не прекалено крещящ и двамата ще сме с костюми-делови с които ходим на по-важни работни срещи.
до колкото знам за жените: не е желателно на подобни срещи да са с силен грим, за тях силния грим е за вечерта, та по естествения цвят е за предпочитене.Бижута не прекалено, аз например обичам сребро в повече,но смятам там да съм само с халката.
За мъжете мисля,че костюм с вратовръзка е достатъчно!
Е Успех
Както са казали хората "По дрехите посрещат по акъла изпращат" нещо в този дух беше.
та ние сме решили да сме в официален стил но не прекалено крещящ и двамата ще сме с костюми-делови с които ходим на по-важни работни срещи.
до колкото знам за жените: не е желателно на подобни срещи да са с силен грим, за тях силния грим е за вечерта, та по естествения цвят е за предпочитене.Бижута не прекалено, аз например обичам сребро в повече,но смятам там да съм само с халката.
За мъжете мисля,че костюм с вратовръзка е достатъчно!
Е Успех
- Bydi
- Обратна връзка:
Точно така, официалното облекло за тях е признак, че уважавате тяхната институция и повода за вашата среща. Мисълта за официалното облекло е цивилизована проява на всеки уважаващ себе си човек. Официалното облекло, доброто представяне и спокойното държание на интервюто е гаранция за сигурен успех!
Късмет!!!
Късмет!!!
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
мен ако ме питате, няма нужда да се "впрягате" толкова много какво да си облечете.
просто бъдете чисти и си сложете нещо с което ще ви бъде удобно, дори и да се наложи да се поизпотите. няма нужда да сте с бизнес или официално облекло, дори и да сте с джинси и пуловер няма да ви изгонят.
запомнете - ТЕ са тези които имат нужда от вас, иначе за какво щяха да са тези реклами
просто бъдете чисти и си сложете нещо с което ще ви бъде удобно, дори и да се наложи да се поизпотите. няма нужда да сте с бизнес или официално облекло, дори и да сте с джинси и пуловер няма да ви изгонят.
запомнете - ТЕ са тези които имат нужда от вас, иначе за какво щяха да са тези реклами
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
chak puk i vratovruzka! Spoko be hora - oblechete se normalno i badete tezi, koito ste! Ako niakoi ima navika da hodi s kostum + vratovruzka - super. Taman shte mu e udobno. Ama ne ti stiga stresa, che nekuv / nekva shte te tormozi da i govorish na frenski, ako ti stiaga i vratovruzka... To si e kato nakazanie...vse pak moje da si spestite silnite parfumi - tuk mnogo durjat da ne mirishesh silno, shtoto mojelo da ima alergichni.
Представителна извадка тип "паплач"
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Според мен :
- мъжа - с костюм, риза и вратовръзка (не в крещящо-спортен вид, нещо по-умерено, класическо), без гривни, пръстени, обеци, пиърсинги и т.н.;
- жената - в делови костюм, без прекален грим (някои девойки като сложат 3-4 пласта - ужас!), да не са накичени с бижута като коледни елхи...
Скромни, спретнати, официални, тържествени, стилни, приятни!
- мъжа - с костюм, риза и вратовръзка (не в крещящо-спортен вид, нещо по-умерено, класическо), без гривни, пръстени, обеци, пиърсинги и т.н.;
- жената - в делови костюм, без прекален грим (някои девойки като сложат 3-4 пласта - ужас!), да не са накичени с бижута като коледни елхи...
Скромни, спретнати, официални, тържествени, стилни, приятни!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- Independent
Много ви благодаря на всички! Ние вече решихме какво ще облечем (като, разбира се, се съобразихме и с вашите съвети). За мъжа ми избрахме стилен панталон с риза и вратовръзка (без сако, за да не е прекалено строго), а за мен - черен костюм (сако и панталон) с елегантна блуза от коприна. Мисля, че това е достатъчно елегантно, че да внушава респект, но не и прекалено официално, което от своя страна би било знак за някаква дистанцираност и студенина.
Не сме си и мислили за анцузи и голи пъпове, нито пък за фракове и вечерни рокли За индустриални количества грим и бижута и дума не може да става Аз всъщност дори не смятам да си слагам грим - така ходя на работа и не бих се чувствала удобно с него. А за бижута - брачната халка на едната ръка и годежния пръстен на другата са абсолютния максимум, който си позволявам по принцип.
Може би този въпрос беше излишен, защото решението май и отпреди си го знаехме. Но все пак човек може да изглежда добре както само с изгладени дънки и хубав пуловер, така и със супер официален тъмносин костюм. А е хубаво да се избере някакъв баланс между двете за всеки отделен случай...
Както и да е, благодаря ви за отзивчивостта!
Не сме си и мислили за анцузи и голи пъпове, нито пък за фракове и вечерни рокли За индустриални количества грим и бижута и дума не може да става Аз всъщност дори не смятам да си слагам грим - така ходя на работа и не бих се чувствала удобно с него. А за бижута - брачната халка на едната ръка и годежния пръстен на другата са абсолютния максимум, който си позволявам по принцип.
Може би този въпрос беше излишен, защото решението май и отпреди си го знаехме. Но все пак човек може да изглежда добре както само с изгладени дънки и хубав пуловер, така и със супер официален тъмносин костюм. А е хубаво да се избере някакъв баланс между двете за всеки отделен случай...
Както и да е, благодаря ви за отзивчивостта!
И как ще стане тази работа, хем скромни, хем стилни и тържествени ??? :partytime:IvHaydu написа:Според мен :
-Скромни, спретнати, официални, тържествени, стилни, приятни!
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Удобно, спретнато и добре запазено облекло. Не е задължително да е ново и модерно. Нищо крещящо "вижте ме" (било то дрехи, бижута, гримове, парфюми и т.н.). Не изпадайте в крайности.
Като се има предвид, че болшинството сме под 30 години, бих казала: стилно и спортно-елегантно. Както бихте отишли на интервю за работа. С лъснати обувки, чисти дрехи и широки усмивки.
Като се има предвид, че болшинството сме под 30 години, бих казала: стилно и спортно-елегантно. Както бихте отишли на интервю за работа. С лъснати обувки, чисти дрехи и широки усмивки.
Точно така,кажи им ,Аги! Nice and clean!мен ако ме питате, няма нужда да се "впрягате" толкова много какво да си облечете.
Не ви стига зора,ами и възел,айде няма нужда.
На моето интервю Jean La Rue беше с риза и панталон и аз му кореспондирах огледално.
Покажете им,че те имат повече нужда от вас,отколкото вие от тях,макар и да не е много така.
shte bada kratka no iasna
maja po bokserki tip spaidermen moje i sas tikvena tematika xar4aT SE dobre vav momenta
jenata mi sas obleklo tip Bratz i to e na moda tyk
E kasmet kakvoto i obleklo da izberete
Mislia 4e nai dobre e da si pro4etete pokanata tam im ashe iziskvania otnosno oblekloto i darjaneto :idea: :idea:
maja po bokserki tip spaidermen moje i sas tikvena tematika xar4aT SE dobre vav momenta
jenata mi sas obleklo tip Bratz i to e na moda tyk
E kasmet kakvoto i obleklo da izberete
Mislia 4e nai dobre e da si pro4etete pokanata tam im ashe iziskvania otnosno oblekloto i darjaneto :idea: :idea:
- gerchev
- Обратна връзка:
Начина и стила на обличане е индивидуален за всеки от нас. Хубавите дрехи винаги носят на притежателят им положителен заряд, самочуствие и спокойствие. Увереноста и самочуствието дават сила , а тя е важна част от поведението при интервюто.
Не подценявайте облеклото с което отивате, пък в края на краищата тези дрехи ще си останат за вас. Един хубав повод да си напазарувате стилно облекло.
Не подценявайте облеклото с което отивате, пък в края на краищата тези дрехи ще си останат за вас. Един хубав повод да си напазарувате стилно облекло.