ZAPITVANE
ZAPITVANE
IMA LI NIAKOI KOITO NA ONLINE TESTA NE MINAVA SAMO ZARADI VAZRASTTA ,NO POSLE MY E ODOBRENA KANDIDATYRATA....NA 38 GODINI SAM 

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Действай смело, младежо!!
Е, ако освен възрастта нямаш образование, професия и не знаеш езици - тогава лошо...
Ако не минаваш теста, можеш да си завишиш някои от критериите, няма страшно, всичко зависи от това как ще се представиш на интервюто...
Успех!
Е, ако освен възрастта нямаш образование, професия и не знаеш езици - тогава лошо...

Ако не минаваш теста, можеш да си завишиш някои от критериите, няма страшно, всичко зависи от това как ще се представиш на интервюто...
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
znam
abe imam obrazovanie ,angliiskia go znam :)s frenskia sam doniakade imam profesia rabotia kato hem s4etovoditel hem menager v 3 zvezden hotel ...na vsi4koto otgore sam i jena de ne mladej:))
Blagodaria ti za KYR aja...........
Blagodaria ti za KYR aja...........
- Rainmaker
Re: da
povishi si tochkite po drugite pokazateliDREAM написа:savsem seriozno pitam po vaprosa
ezika da kajem
iavno staj imash dostatuchno
predstavi solidni argumenti na intervuto zashto iskash da emigrirash
pokaji dostatuchno sredstva i shte stane
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: da
Съвсем сериозно, мани ги тия онлайн-тестове...DREAM написа:savsem seriozno pitam po vaprosa
Внимавай как ще си попълниш документите, учи френски и...скоро ще се видим в Канада!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
DREAM, как разбра, че точно поради възрастта не минаваш теста? То който и показател да променяш в посока към увеличаване на точките, при постоянни всички останали показатели, все се стига до момент, в който минаваш теста. Това не означава обаче, че тъкмо в този показател е причината.
Предлагам ти да обмислиш по-детайлно всеки един показател и да посочваш данни (доказуеми в последствие), които ще ти дадат възможния максимум точки по този показател. Ето от тук можеш да се запознаеш по-подробно с точковата им система.
На моята възраст (43 години) Ла Рю изобщо не обърна внимание, но ме разнищи по отношение на образованието ми и стажа.
Предлагам ти да обмислиш по-детайлно всеки един показател и да посочваш данни (доказуеми в последствие), които ще ти дадат възможния максимум точки по този показател. Ето от тук можеш да се запознаеш по-подробно с точковата им система.
На моята възраст (43 години) Ла Рю изобщо не обърна внимание, но ме разнищи по отношение на образованието ми и стажа.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!