ivandaman написа:Благодарение на параноичната либерастка политика Канада и САЩ се превръщат в тотално дисфункционални общества в които всеки може да се обиди от всичко.7George написа:То цвета се определя от това, че продукта е от царевица уж нали. Простотия, все едно да протестирам, че шоколада е само кафяв и почти няма бял...MrGeek написа: Ъъъъъ, в случая кои точно са расистите, щото "баровците" дето купонясват в комикса са жълти, а не бели?![]()
Малкият миналата седмица научил в училище от учителя по Social Studies че термина man-made e sexist и че правилният термин бил "human made" , но това не е всичко. Като цяло английският бил сексистки език защото и безпорен пример за това била думата "History" защото коренът бил "His" ..
Сеа покрай хелоуийн много ги предупреждават за "cultural appropriation" ..
Трудна ми е за разбиране тази либерастка шизофренистка логика.. Проповядват "мултикултурализм" но се оплакват от "Културно присвояване"..
Олигуфренията е пълна..
Канадски простотии
Re: Канадски простотии
- roumensp
Ми не е излъгал човека, това за езика си е вярно. Изтъква факти, а не предлага да се променя езика, или и фактите вече станаха “либерастки”.ivandaman написа:Малкият миналата седмица научил в училище от учителя по Social Studies че термина man-made e sexist и че правилният термин бил "human made" , но това не е всичко. Като цяло английският бил сексистки език защото и безпорен пример за това била думата "History" защото коренът бил "His" ..
Аз предпочитам да живея в държава, която може да се похвали с настоящето си, докато ти отиде в такава дето може да се хвали единствено с историята си ... всеки с разбиранията си. Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.prace написа:правилно! Иначе ще се хъртнат филингите на други джендъри и ще останат без история...(то пък една история в Канада, мани мани...) ама лаф да става.
- roumensp
Според мен е много реалистично, особено за нашия край: жълтите баровци стават все повече, докато тия дето чистят покрай магистралата са все кафяви. А белите вече са малцинство и irrelevant, затова ги няма в рекламата.MrGeek написа:Ъъъъъ, в случая кои точно са расистите, щото "баровците" дето купонясват в комикса са жълти, а не бели?Kellogg's is sorry the only brown Corn Pop on its cereal boxes is a janitor
It took less than six hours for Kellogg’s to apologize and admit it was wrong after a writer tweeted at the cereal company to say Corn Pops boxes were teaching kids racism by having the only brown character portrayed as a janitor.
“Kellogg is committed to diversity & inclusion. We did not intend to offend – we apologize,” the company tweeted back to Saladin Ahmed, a novelist and writer for Marvel Comics.
![]()
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Настоящето все още става.. Съгласен съм с това. А за близкото и по-далечно бъдеще какво ще кажеш??roumensp написа:[
Аз предпочитам да живея в държава, която може да се похвали с настоящето си, докато ти отиде в такава дето може да се хвали единствено с историята си ... всеки с разбиранията си. Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.
Много от нещата от които "избягахме" от БГ устремително се засилват към Канада....
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
- roumensp
Проблемите в двете държави нямат нищо общо помежду си. Канадските мога да ги преглътна доста по-лесно. Далечното бъдеще не го мисля, ‘щото няма да го видя, а детето ми има 3 гражданства и сам ще може да си реши кои неща по му понасят.ivandaman написа:Настоящето все още става.. Съгласен съм с това. А за близкото и по-далечно бъдеще какво ще кажеш??roumensp написа:[
Аз предпочитам да живея в държава, която може да се похвали с настоящето си, докато ти отиде в такава дето може да се хвали единствено с историята си ... всеки с разбиранията си. Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.
Много от нещата от които "избягахме" от БГ устремително се засилват към Канада....
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
А бе то и аз се успокоявам със същото че няма да видя далечното бъдеще въпреки че имаме доста показателно "снийк привю" какво ни чака. И моят син както знаеш има 3 гражданства, и да кажем за нашите деца "опции много".. Ама за потомоците на тези които са построили тази държава и на които предците им са се борили във войни и са си жертвали живота за да я построят тази Канада, какви са техните опции.. Преместване във все по-източни преградия докато накрая няма къде да се местят вече?? Не знам дали гледа преди няколко дни как от ЦБЦ гордо анализираха резултатите от последният сенсус.. Бъдещето на Канада е афро-азиатско-арабско.. Чудесна переспектива, няма що.
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Имало едно време един Йеромонах, който се казвал Паисий. През 1762 година той написал една книга за българите, които се срамували от историята си..Хубаво е да я прочетеш, Руменчо. Ако не ти се отдава четенето, не се притеснявай - тази книга не е написана за Кириак Стефчовци....roumensp написа:
Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.
Аз не съм бягал за разлика от теб.ivandaman написа:Настоящето все още става.. Съгласен съм с това. А за близкото и по-далечно бъдеще какво ще кажеш??roumensp написа:[
Преместил съм се и не съм лъгал, че ме гонят.
Проблема ти с "бягането" е, че не можеш да избягаш от себе си и затова все космоса ще ти пречи.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Не, ти си почувствал внезапна любов в сърцето си по Канада и си заминал там......Ivan1007 написа:Аз не съм бягал за разлика от теб.ivandaman написа:Настоящето все още става.. Съгласен съм с това. А за близкото и по-далечно бъдеще какво ще кажеш??roumensp написа:[
Много от нещата от които "избягахме" от БГ устремително се засилват към Канада....![]()
Проблема ти с "бягането" е, че не можеш да избягаш от себе си и затова все космоса ще ти пречи.
Тцъ.
Преместих се заради работата. Също като майка ми и баща ми преди 50 и кусур години. Твойте родители също са се преместили от село в 9-ти картофен пояс ... пардон Люлин
Преместих се заради работата. Също като майка ми и баща ми преди 50 и кусур години. Твойте родители също са се преместили от село в 9-ти картофен пояс ... пардон Люлин
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
- ivandaman
Някой да те е питал нещо теб бай Йоване..? Въпроса ми беше към Румен (Ако случайно не си забелязъл) Ти кво се вреш на всяко гърне меродия?Ivan1007 написа: Аз не съм бягал за разлика от теб.![]()
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Ми пишете си на лични съобщения 
Абе едно е да мигрираш и друго е да емигрираш. При това, второто задължително придружено с плюене по родината и метани пред приелата те държава.
Но това са тънки детайли за един хейтърски мозък, както би казал Жорката.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Pyrelight
- Напуснал форума
Aми? Тц! В твоя случай няма разлика. И да мигрираш и да емигрираш, все за нищо не чиниш. Само че в първия случай никой нищо не дава наготово, затова си се минАл така лошо.agent Ozo написа:Абе едно е да мигрираш и друго е да емигрираш. При това, второто задължително придружено с плюене по родината и метани пред приелата те държава.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''