Ima li ZADOCHNICI preminali uspeshno interview

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
crystalice

Ima li ZADOCHNICI preminali uspeshno interview

Мнение от crystalice »

Zdraveyte,

mnogo otchajano se nujdaja ot barzija vi otgovor po slednija vapros, kojto ste opredeli dali samo sled sedmica da si pusnem dokumentite /demande de selection/ ili da chakame oste ...

Mojat conjoint de fait e magistar injiner /redovno/, a az ste bada bakalavar ikonomist /zadochno/ sled izvestno vreme. I dvamata imame staj po specialnostite si - toj 3 godini i polovina, a az 2 godini i polovina. Po frenski skoro ste preravnijavame Panorama 2, taka che mislja njama da imame problem s ezika na interviewto.

Vaprosat e dali ste ni stignat tochkite ako az sam vodestijat kandidat i dali izobsto moga da bada vodest kandidat ako sam zadochnik? Vav vaprosnica za ocenka na oficialnija site pishe "en plein temps" za obrazovanieto.

Sigurno vsichki se pitate zasto da ne bade toj vodest kandidat - ste vi kaja samo che imame lichni saobrajenija i predpochitame drugata alternativa.

Molja vi za barz otgovor kakvo mislite i koj veche e uspjal po podoben nachin. Predvaritelno blagodarja na vsichki otzovali se :)

vashi,
crystalice
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Бърз - отговор-ИМА.
Жена ми бак" индустриален мениджмънт"-задочно
и беше водещ кандидат въпреки, че аз съм магаре(пардон магистър :lol: )
и на всичко отгоре и зачетоха всичкия трудов стаж по време на обучението.
И съвсем на всичко отгоре като дойдохме тук и направи процедурата по екиваланса на дипломите-пак и признаха бак.
Така че действайте.
и УСПЕХ :beer:
Заключено