Аз с жени до казармата не съм имал работа - само с ученички.Павел написа:Аз съм имал работа с ченгета, колкото ти си имал работа с жени, като изключим туркинята дето ти е кърпела НЕзелените чорапиIvan1007 написа:Хахаха.Павел написа:Куфарните търговци ухаехме на Бьорн Борг от Кореком, фабрикантите воняхте на Тройной, или в най-добрия случай на Олд Спайс; дори циганките ви избягвахаIvan1007 написа:Копърката, че миришеше не беше проблем, ако не я ядеш.Павел написа:Аз помня копърката 24 стотинки, серес-ките гърци я помнят 50 цента, аз помня 1000 лв "заплата" на месец (равносилно на 10 000 днес), други, с вишо, помнят месечна заплата 175 лв, щото според изтънчения им вкус копърката миришела

Куфарите търговци смърдяха - на прокиснато и милиционер.
Смърдяха на ченге.

За теб с ченгетата е друга работа. По линия на СБА пускаха с връзки в соц страните. Отвъд "Желязната завеса" пускаха само доверени и проверени другари, щото иначе двата реда кльон по границата и граничарите си губеха смисъла.

Освен това да са ти дали да изнесеш двайсе консерви копърка и едно кило кашкавал. Фотоапаратите дето се хвалиш, че си изнасял и продавал се пишеха в декларация и подлежаха на връщане.
Та тия ги разправяй на дъщетя си, че не си бил "шестак"

Е, аз със сигурност щях да напусна подобен социалистичеки "рай" нелегално или да умра в опит да го напусна, но говорим принципно как стояха нещата. Освен за някои привилегировани другари, за другите светът беше затворен. А, да не забравяме, че дори самият Тошко Тодоров нарече социализмът "едно недоносче."
 Е, аз със сигурност щях да напусна подобен социалистичеки "рай" нелегално или да умра в опит да го напусна, но говорим принципно как стояха нещата. Освен за някои привилегировани другари, за другите светът беше затворен. А, да не забравяме, че дори самият Тошко Тодоров нарече социализмът "едно недоносче."