profesia DETSKA I NACHALNA UCHITELKA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

profesia DETSKA I NACHALNA UCHITELKA

Мнение от petia4444 »

salut!dano ne sum mnogo banalna s moia vupros ,no tursix v tursachkata i ne otkrix xora s moiata profesia ili sxodni temi,iskam da popitam ,rovix se v oficialnia sait i ne si namerix specialnosta kato tursena, izpratix veche dokumenti vuv viena i chakam za data za intervw,ama to nali znaete si e pritesnenie i postoianno mislia dali vsichko e nared,dali online testa e prav, :dance: pravix go pone 20 puti i vse go minavam,ama tazi pusta moia profesia...mnogo me pritesniava,a i kandidatstvam sama,koeto mai pak ne e mnogo dobre,abe znam che ako sa dvama i s deca e nai got ama ,sega vsichki li da se izjenim :smlove: a i malk se uspokoiavam che puk diplomata mi ot sredno e OT texnikum po mexanoelektrotexnika i metalurgia,abe to e cial cirk ,ama moje li da mi pomogne ne diplomata ot vische a ot sredno???ex dano ima xora koito mogat da mi dadat suvet,ili da sa se sbluskvali s podoben problem???
je vous remersie beaucoup d'avans
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Наши познати /семейство/ са и двамата с НУП. Минаха интервю април 2004 г. Явно също е предпочитана професия.
Зная и за още един случай с такава професия, семейство минали успешни интервю през май /пак тази година/, само че тук с НУП беше придружаващия кандидат.
Макар, че тази професия не може да се практикува без да се приравни с малко изпити и ....задължителна практика в Канада, преди получаване на разрешение /документ/ да се практикува.
Щом има одобрение на ТЕСТА .... сигурно ще има успех и в следващите стъпки.... :P
Пожелавам ти го искрено! :lol:
Само търпение-е-е...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Nie dvamata s jena mi kandidatstvahme kato uchiteli . Na intreviuto kazahme , che bihme iskali da badem i v Quebec uchiteli . Sega sme v Montreal i sled niakoia druga godinka ( 1 , 2 ) shte badem uchiteli . A jena mi veche ot 3 mesetsa raboti kato zamestvashta uchitelka v edna detska gradina . Taka che , spokoino mojesh da im kajesh , che iskash da si praktikuvash profesiata i tuk . Kasmet ...
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Az sa6o sam na4alen u4itel i njmahme problemi na intervuto.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
RABO

Мнение от RABO »

Za da bade6 u4itel v Quebec trqbva li da ste 4len v nqkoi ot tehnite ORDERI?Bihte li napisali pove4e za da se praktikuva tazi profesia kakvo e neobhodimo v Quebec
survivor

Мнение от survivor »

Ako ste s Preduchilishtna pedagogika nyamate problem. Shte vi priznayat diplomata, a mezhduvremenno mozhete da rabotite v detska gradina (predpolagam che ima razlika v zaplatata). Ako ste preduchilshtna pedagogika, tryabva da ste chlen na ordera i v nay-obshtiya sluchay tryabva da se uchi. Tuk iziskvaneto za da si nachalen uchitel e 4-godishen bac. Ako vi priznayat polovinata i vie uchite tuk 2 godini, nyama da imate problemi. Osven tova iskam da utochnya, che tuk socialniyat statut na edin nachalen uchitel e opredeleno po-visok ot tozi na uchitelya v detska gradina. Uchitel v detska gradina se stava v kolezh, ima i nyakakvi ednogodishni certificati v universiteta, ama ne znam tam kak e polozhenieto, a kakto veche kazah, za nachalniyat uchitel uslovieto e 4-godishen bac.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

blagodaria

Мнение от petia4444 »

ex kak se radvam che se namerixa xora i na men da mi pomognat ot niakolko meseca pisha i davam suveti na drugite i sega iskam i az da blagodaria za izcherpatelnite otgovori ,koito mi dadoxte,da az tochno tova iskam da doida v quebec i da zapisha da ucha i da si rabotia po specialnosta,zatova tuk natiskam s franseto,za da ne mi se nalaga da go ucha v CANADA,a dali shte moga da rabotia primerno v detska gradina i da ucha sushtevremeno dvete godini za nachalna ,tuk v bg uchix 5 god za tazi specialnost i daje sega ia praktikuvam,ne mi e mnogo iasno kakvi sa taksite i dali shte moga da si plashtam da ucha bez da rabotia,koeto malko me sumniava :roll: :roll: :roll: ????
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
survivor

Мнение от survivor »

Petia, sas sigurnost v Qc shte mozhesh da si pozvolish da uchish bez da rabotish, tuk mnogo hora go pravyat. Vzimash zaem i stipendia, pri tazi profesiya posle nyama da imash problemi s rabotata, a zaplashtaneto e dobro. Znachi znam edin sluchay (ama samo edin), v koyto na uchitelka po matematika sa i priznali diplomata ot BG pri oslovie che vzeme izpit po ezika. Za nachalnite uchiteli obache tezi, za koito znam, uchat tuk. Tuk shte proveriish na myasto konkretno za tvoyata diploma, no zasega naistina se nastroy da pouchish.
Az shte te posavetvam da uchish full-time, zashtoto ako iskash i da rabotish ucheneto nyama da e 2 godini, a 4-5.
Заключено