Пак въпроси от новобранец

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
John Doe

Пак въпроси от новобранец

Мнение от John Doe »

Имам няколко въпроса, на които се надявам, че ще отделите време и ще ми помогнете.
1. Четейки из форума оставам с впечатлението, че не е никакъв проблем да кандидатствам за Квебек и след като си получа визата да се остановя в BC примерно. Така ли е наистина?
2. Има тема за спорта, но там си говорят само за фитнес. Интересувам се ако някой знае как стоят нещата с бойните изкуства, катеренето и парашутизма.
3. Дали някой знае имам право докато имам статут на постоянно пребиваващ да кандидатствам за работа в полиция, армия и други опдобни институции?
4. Доколко скъпо е удоволствието да имаш домашен любимец(куче)?

Благодаря предварително за отговорите>
John Doe

Мнение от John Doe »

Като стигнах до към 150 страница във форума и сам ги намерих отговорите, така че някой модератор може спокойно да изтрие темата.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

John Doe написа:Като стигнах до към 150 страница във форума и сам ги намерих отговорите, така че някой модератор може спокойно да изтрие темата.
:D :D :D
Ти си готин човек!
:D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено