Помогнете, кои са анексите за дете навършило 18 г. за визи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

Помогнете, кои са анексите за дете навършило 18 г. за визи

Мнение от Botzo »

Сега тук преди време беше казано следното:
Valdi написа:...ОБАЧЕ! За него трабва да се попълнят и изпратят отделни форми! Има ги в комплекта документи - за деца на 18 или повече години, но под 21! Това е!
Добре това което съм сигурен е следното:
1) imm0008_1f.pdf където още преди точка N: 1 пише:
L'époux, le conjoint de fait ou l'enfant à charge âgé de 18 ans ou plus du requérant principal
Това което искам да знам е дали е сао този а трябва да се попълва и:
2) imm5406f.pdf където в В SECTION A в правоъгълнците на Demandeur се пише S/O, а детето си пише имената в правоъгълниците отредени за Époux ou conjoint de fait VOIR NOTE 1В SECTION B ENFANTS надвсякаде се слага S/O, а вече SECTION C FRÈRES ET SOEURS е ако има такива.

Т.е. не съм сигурен че вторият посочен анекс от мен трябва да се попълва и дали по този начин. Моля ако някой знае да каже, не е за мен.

Благодаря.
Последно промяна от Botzo на Вто Окт 12, 2004 6:32 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Мнение от Botzo »

Добре де наистина ли никой не знае :?: :?:
Botzo

Мнение от Botzo »

Добре де никой ли не знае.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Според мен попълва същите формуляри както и родителите, а в графите за съпруга и деца не пише нищо, освен ако не е женено/омъжено детето, щото и това е възможно!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заключено