Скъпи съфорумци - помогнете ми със съвети
Скъпи съфорумци - помогнете ми със съвети
Здравейте! Благодарна съм , че Ви има скъпи приятели!
Аз съм счетоводител и съм върната за второ интервю.
В писмото ми с подчертан текст Ла Рю е писал , че основанията му, за да ме върне са/ цитирам/:
1.Vous n`avez pu obtenir un nombre de points suffisants en regard de l`ensemble de nos facteurs de selection./Articles 31, 32, 38, Annexe A et Reglament sur la ponderation/
2.Vous n`avez pu obtenir un nombre de points suffisants pour vous qualifier en regard du facteur de selection portant sur l`employabilite et la mobilite professionnelle./Articles 31, 32, 38, facteur 2C Annexe A et Reglament sur la ponderation/
Този текст беше маркиран. И продължаваше , че след 200 часа до 12 месеца следва да се явим.
Въпросите ми са:
1.Случайно някой има ли този нормативен документ , който Ла Рю цитира като основание , за да го прочета в детайли.
2.Дали Ла Рю има впредвид да се свържа с Ордера на счетоводителите?
3.Необходимо ли е изобщо да го правя или само подобряването на езика е достатъчно?
4. Ако е необходимо , как да се свържа с ордера?Как да го направя?
Благодария Ви предварително! Ако някой има опит случайно, ще му бъда благодарна за съвета!
Аз съм счетоводител и съм върната за второ интервю.
В писмото ми с подчертан текст Ла Рю е писал , че основанията му, за да ме върне са/ цитирам/:
1.Vous n`avez pu obtenir un nombre de points suffisants en regard de l`ensemble de nos facteurs de selection./Articles 31, 32, 38, Annexe A et Reglament sur la ponderation/
2.Vous n`avez pu obtenir un nombre de points suffisants pour vous qualifier en regard du facteur de selection portant sur l`employabilite et la mobilite professionnelle./Articles 31, 32, 38, facteur 2C Annexe A et Reglament sur la ponderation/
Този текст беше маркиран. И продължаваше , че след 200 часа до 12 месеца следва да се явим.
Въпросите ми са:
1.Случайно някой има ли този нормативен документ , който Ла Рю цитира като основание , за да го прочета в детайли.
2.Дали Ла Рю има впредвид да се свържа с Ордера на счетоводителите?
3.Необходимо ли е изобщо да го правя или само подобряването на езика е достатъчно?
4. Ако е необходимо , как да се свържа с ордера?Как да го направя?
Благодария Ви предварително! Ако някой има опит случайно, ще му бъда благодарна за съвета!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Здравей, nina,
Ето ти линковете към правилниците, които са цитирани в писмото:
Règlement sur la sélection des ressortissants étrangers
Règlement sur la pondération applicable à la sélection des ressortissants étrangers
В края на съответния правилник са и анексите.
Отговорите на другите ти въпроси са:
1. Няма нужда и никой не ти иска да се свързваш с който и да било Ордер.
2. Необходимо е да изкараш допълнителните 200 часа курс по френски и да им изпратиш (до Виена) документ, удостоверяващ това.
Запознай се по-подробно с точковата им система (от линка, който съм ти посочил) и ще разбереш, че това е единствения начин да се увеличат тчките ви на настоящия етап от процедурата. Предполага се по презумпция, че не може да промените никой от останалите критерии за няколко месеца след интервюто като: възраст, образование, професионална квалификация, трудов стаж и т.н., които да ви увеличат общия брой на точките. Затова и следва логичната препоръка - увеличаване на общия брой точки чрез увеличаване точките за познанията ви по френски език.
Ето ти линковете към правилниците, които са цитирани в писмото:
Règlement sur la sélection des ressortissants étrangers
Règlement sur la pondération applicable à la sélection des ressortissants étrangers
В края на съответния правилник са и анексите.
Отговорите на другите ти въпроси са:
1. Няма нужда и никой не ти иска да се свързваш с който и да било Ордер.
2. Необходимо е да изкараш допълнителните 200 часа курс по френски и да им изпратиш (до Виена) документ, удостоверяващ това.
Запознай се по-подробно с точковата им система (от линка, който съм ти посочил) и ще разбереш, че това е единствения начин да се увеличат тчките ви на настоящия етап от процедурата. Предполага се по презумпция, че не може да промените никой от останалите критерии за няколко месеца след интервюто като: възраст, образование, професионална квалификация, трудов стаж и т.н., които да ви увеличат общия брой на точките. Затова и следва логичната препоръка - увеличаване на общия брой точки чрез увеличаване точките за познанията ви по френски език.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
vtoro intrvu
Zdravei nina.Nie sme na sa6tia hal.Saprugat mi e gl.s4etovoditel s 6god.staj i La Rue ni varna zaradi ezika-namalini to4kite. Триабва6е да изкараме 200 4аса френски.На 12.08 им изпратихме док. за езика и о6те ни6то. А в писмото ни са написани са6тите то4ки 31.32.38 и насата у4ителка ни ги прежда но абсолиутни глупости пи6е ни6то са6тествено. Пи6ете жие докадесте.
salut
nina , a kade ste uchili frenski ili kolko chassa ste vzeli dossega