Предварително ,Ви благодаря!
Получават ли се точки за незавършено образование?!
Получават ли се точки за незавършено образование?!
Здравейте!От известно време ме занимава въпроса,дали трябва да казвам ,че уча магистратура.Това ще ми донесе ли точки или ще ми попречи според Вас.Дори ако магистратурата е от търсените професии!?
- sara
- Рошава гарга
Re: Получават ли се точки за незавършено образование?!
магистратурата не е професия, а ниво на образование!Jack11 написа:Здравейте!От известно време ме занимава въпроса,дали трябва да казвам ,че уча магистратура.Това ще ми донесе ли точки или ще ми попречи според Вас.Дори ако магистратурата е от търсените професии!?
и точките са обявени на теста на саита: cic.gc.ca където е теста за самооценка
Ако ти предстои скоро да го завършиш ще те посъветват да го направиш и тогава да кандидатстваш! Всъщност ти сам си прецени, ако събираш достатъчно точки и със средното, кандидатствай!
Иначи в кръга на майтапа: Ако имаш и едно неродено още дете и си извадиш и една записна заповед че някой ти дължи 10000 долара си вътре с двата крака!

Иначи в кръга на майтапа: Ако имаш и едно неродено още дете и си извадиш и една записна заповед че някой ти дължи 10000 долара си вътре с двата крака!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- sara
- Рошава гарга
разликата е 1-2 точки и можеш да си напишеш точките за бак, а до интервюто ако си взел маг те ще ти ги променят! можеш да пишеш маг-а за инфо - навремето си имаше графа за незавършено или нещо такова образование (доколкото си спомням)Jack11 написа:AЗ съм наясно че не е професия.Имам си изкарана бакалавърска степен и стаж.Просто не знам има ли смисъл да я посочвам в документите.Дали това може да ми попречи или помогне>Знам ,че като я завърша ще е от полза ,но не искам да губя време!Благодаря Ви за отговорите!
навсякъде пише, че се вземат точки за степен при ЗАВЪРШЕНО образование !