Мъжът ми е носител на хепатит Б ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Keiti

Мъжът ми е носител на хепатит Б ...

Мнение от Keiti »

Другата седмица сме на интервю ....
Вече ужасно се притеснявам :(
Мъжът ми е водещ, а не е достатъчно подготвен по езиците (5-6) и 200 часа фр., но малко отгоре - отгоре ...

Та той е носител на хепатит Б, без да е боледувал.
Затова и го отложиха от военна служба.

Посъветвайте ме - да го споменем ли на интервюто (ако питат за военната му служба - няма да имаме избор)?
Ами как ще минем медицинските? нали питат

Да не стане така, че да платим още такси, а да ни върнат след медиц. изследвания???
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

na interviuto niama problem nishto ne kazvaite ili pitaite da ne davate greshni pari posle za dokumentite na Bukoresht. Dali ima smisyl izobshto da podavate az neznam niamam predstava hepatit B dali gi byrka mnogo
Keiti

Мнение от Keiti »

Благодаря за отговора.

Чувала съм, че на запад (а може би и тук - не знам)
считат Хепатит Б за по-опасен дори от СПИН! Защото можеш да се заразиш с пъти по-малко кръв.. И това много ме притеснява :(
LaRue

Мнение от LaRue »

Можеш да попиташ:
МОМ-Международна организация по миграция
тел.:02/981 6365,981 8376

Медицински център Вита
www.vita.bg
д-р Савчева

Късмет!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
poli

Мнение от poli »

Zdravej, iskam da te uspokoja, che njama problem nito za intervjuto, nito za medecinskite.Pri nas stoi sachtia problem, majat mi ima avstralijski antigen w kravta, zastoto kato malak e boleduval ot hepatit B.Nie se obajdahme i govorihme s d-r Savcheva. Tja objasni, che stom ne si bolen i ne e aktiven njama problem, vazmojno e samo da vi zabavjat kato napravjat na maja ti dopalnitelni izsledvania.D-rkata objasni che e imala i dr. takiva sluchai.Nie sasto se pritesnjavahme za da ne se nabutame da plastame taksite.jelaja vi kasmet na intervjuto. Ako ste pri J. Landry pritesneniata sa izlishni.
Keiti

МНОГОООО ВИ БЛАГОДАРЯ!!

Мнение от Keiti »

СУПЕР СТЕ!!

Добре че Ви има!

че мога да споделя личния си проблем и да намеря съвет и приятелска ръка!
тъкмо щях да звъня по телефоните ...
:oops:
е, това, че има и други случаи преди нас ме успокоява наистина
Блягодаря ти Поли! 8)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

аз останах с впечатление че най-много ги интересува да не си болен от туберкулоза и диабет. така че не би трябвало да се тревожите
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Имам приятелка в Торонто със същия проблем, хепатит B - вече 4та година си живее там :)
Не се притеснявайте :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
agnesa terzyiska

mujut mi ima hepatit B

Мнение от agnesa terzyiska »

Az sum sus sushtia problem. Napravih si izsledvaniata v kraia na avgust i dosega ne sum poluchila nito pokana za dipulnitelni izsledvania, nito potvurjenie ot Bukuresht, 4e meditsinskite sa dobri. Az si kazah oba4e, 4e sum karala hepatit B i doktorut oshte predi da me prati na kruv napisa vuv formuliara da mi se pusne izsledvane i za prekaran hepatit. a vsu6tnost triabva li izob6to da polu4a neshto po poshtata, koeto da udostoveriava, 4e Bukuresht e poluchil rezultatite mi ili sled med-te men me uvedomiavat samo, ako ima problem? Blagodaria na Kuma Lisa , tia o4evidno e minala ve4e po tozi put i sigurno znae.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти Агнеса :D
Не мога да дам мнение по въпроса с Хепатита, но мога да те посъветвам да звъннеш до МОМ и да питаш дали медицинските ти са одобрени във Букурещ и във Виена. Никой не получава писмо, че всичко е наред. Просто ако всичко е ОК получаваш писмо за виза. В случай че нещо куца, от МОМ ще ти се обадят и ще ти кажат какво не е наред. Аз току що звънях до МОМ и ме зарадваха, че медицинските ни са одобрени във Виена и може вече да си чакаме писмото за визите :dance: :partytime: :tuut:
Имай впредвид, че нашите медицински ги правихме средата на септември и от Вита забавиха изпращането им към Букурещ с около 2 седмици. Затова ти казвам да провериш и да се успокоиш (дай боже).
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Chestito, p4eli4ke!
Radvame se za vas ot syrce!!!!!!! :beer:
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Мерси Bydi :wink:
И при вас нещата скоро ще достигнат този етап. Само дето ви измъчиха с това чакане :roll: Ама всяко зло за добро :)
До скоро 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

4estito za vizite P4eli4ke i kusmet zanapred ! Koga smiatate da putuvate?Do MOM i drugi me suvetvaha da zvunna, no az ,vsushtnost , sum vuv France ot godina i neshto i v Parij si minah pregledite. Predpolagam tova zna4i da se obadia na lekarkata, koiato gi e provela ...
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти Агнеса :D Ние още не сме получили писмото за визите, но го чакаме всеки момент :roll:
МОМ = Международна Организация по Миграция
Там ние си плащаме таксите за медицинските и от тях разбираме дали всичко е наред.
Ако във Франция има такава организация през която минават документите ви, обърнете се към тях. Ако няма такава и директно медицинските се плащат в клиниката, потърси лекарката, за която споменаваш. Може би тя ще може да ти отговори. Аз те посъветвах да звъннеш до МОМ, защото мислех че кандидатстваш от тук. Съобразих се с това, че медицинските ти са направени преди нашите. Но не знам кое посолство отговаря за кандидатите от Франция. Едва ли е посолството в Букурещ.
Късмет и бързо получаване на визите ти желая :wink:
Забравих да добавя, че мислим да пътуваме в края на март :)
Заключено