zdraveite na vsichki
molia za savet okaza se che pri polenata mi mestorabota raboteh za edbi i sashti no te sa me prehvarliali po vedomostite v dve razlichni fimi i saotvetno sa mi nakasvali staja na vaprosami zashto e taka emi.....taka i gi pomolih da mi napishat atectacia v koiato da napishat che tezi firmi sa kato edno cialo i sa priko svarzani sobslujvaneto na edin i sasht biznes dali shte mi svarshi niakakva rabota ili pone kakvo da napravia inache sobstvenicite kazaha che sa gotovi da mi pomognat samo da im kaja s kakvo blagodaria predvaritelno
Здравей tedo,
Малко са непълни обясненията ти относно главния въпрос - прекъсванията на стажа. Няма никакво значение в колко ведомости са те водили и в какви фирми, а още по-малко - дали фирмите обслужват един и същи бизнес или не. Важното е да става ясно от някъде (трудова книжка или друг документ) следното: от кога до кога, къде и на каква длъжност си работил.
Искай да ти оправят нещата с тези прекъсвания стажа, ако има наистина периоди, в които си работил и си получавал заплата по ведомост, а това никъде не е отразено. Остави предмета на дейност на фирмите и дали те са свързани с общ бизнес.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!