Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Ivan1007

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Ivan1007 »

joro написа:
Ivan1007 написа: Че те по толкоз загиват на ден по пътищата в България понякога.
Повече от 700 миналата година 15 000 за 13 години..
Атентат имаше и в България.
Това не е най-страшното дори.
Циганизацията на ежедневието на българите е повсеместна. Отбий се в механа в Банско

https://www.google.ca/url?sa=t&source=w ... mcwIashqKg"
А колко загиват по пътищата в Канада?
За механата в Банско- хората си ядат и пият, оркестърът си свири, не виждам какво лошо има в това. Поне да ставаше някакъв екшън вътре, пък то нищо особено.
Ми на половина от тези в България,.ако гледаш на човеко-киллметър.

Циганите по цял свят наред със запазване на собствената си култура приемат културата на мнозинството.
Само в България мнозинството е приело "културата" на циганското малцинство.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

pumpy написа:
Kan_Tangra написа: От друга страна, говориш за някакви си 200к, след данъци, които ей така, небрежно си извадил да си платиш образованието (което е било абсолютно задължително, за да успееш).

Всичко това, поне на мен, ми се струва като някакво адски голямо противоречие, да не кажа и лицемерие.....
Тангра и ти започваш да четеш като мухата.....
Не са някакви си 200к, не съм ги извадил с лека ръка, сухи пари, а съм взел ЗАЕМ: нещо, което ВСЕКИ може да направи в тази страна. И заема е в зависимост от образованието. Дохода също е в зависимост от образоването.
Брат ми е музикант и когато имигрира никой не го пита дали има диплома или не. Яви се на конкурс, спечели го и последните 28 години живее в Белгия и свири. Не му е трябвало учене, заеми, нищо. Колко ИТ специалисти идват тук и започват работа още от първия ден ? В Кебек знаеш има 28 или нещо подобно Ордери. С колко от тях става само с изпит, включително и този на зъболекарите. Не е било необходимо да уча за да стана зъболекар в Канада. Това беше мой избор, защото искам да се развивам, защото искам да има ИЗБОР къде и как да практикувам.
И тези 200к бяха зчастен заем от банка, освен онези 24, които взех от АФЕ. И мухата е прав тук, още дължа пари на АФЕ и ще ги дължа колкото се може повече: най-евтиния възможен заем, че и данъчно приспадаем. И не ме е срам да го дължа, срам би ме било ако го изплатя предварително.
А в масовия случай, масовия емигрант НЕ ИСКА да учи и да работи, защото не е научен да го прави. Масово имигрантите са млади и умни, иначе как да му се невиди събират тези пусти му точки за да имигрират ???? Ти как събра точките, аз знам как аз ги събрах...
И като дойдат тук се оказва, че Канада крива, времето студено, годинките много, бунгалото скъпо, ламарината не знам каква си и какви ли не още измислици, само и само да не направят нещо и да се оплакват ? Защо ?
И после тези, които работят и вървят напред са кривите и сбърканите, лицемерите и лъжците... Ти ако имаше времето и мадамите на Бургас в Монреал щеше ли да се прибереш в България или не ? Батката ако можеше да си пие шльоковицата и да си върти сиджимката в Монреал щеше ли да е Русе ?

И ако някой ме чете, че в Канада е лесно и с червено килимче, това си е негов проблем. НЕ, Канада е страната на лъжата, в Канада се РАБОТИ и то по МНОГО, но и в Канада се "успява" с труд. В Бълкгария също се успява с труд, но местната мутра успява от моя труд, нещо което на мен НЕ МИ ХАРЕСВА. И понеже съм го преживял в Бг, но не съм го преживял в Северна Америка, в този момент няма сила, което да ме върне доброволно пак там.....Ако не дай си Боже се наложи да се разкарам и от тук, ще отида downunder първо, пък после ще видим.
и как така като не си си изплатил дълговете се набуха на нов за бунгало ? :^)

явно много голямо доверие си вдъхнал на банките ! :!:

а сега до незнаещите, повечето са като него, набърбальочват се със заеми и цял живот пъшкат , а иначе в реалния живот и по форумите пред другите са успели и щастливи ...

колко кухо е всичко това, ама те си знаят най добре ! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pumpy

Мнение от pumpy »

myhata II написа: и как така като не си си изплатил дълговете се набуха на нов за бунгало ? :^)

явно много голямо доверие си вдъхнал на банките ! :!:

а сега до незнаещите, повечето са като него, набърбальочват се със заеми и цял живот пъшкат , а иначе в реалния живот и по форумите пред другите са успели и щастливи ...

колко кухо е всичко това, ама те си знаят най добре ! :y:
Майна, пак се изказваш неподготвен: Както ти казах и по-горе, не съм си платил заема към АФЕ и няма да го платя скоро и това няма нищо общо с доверието на банките. Заема към АФЕ е гарантиран от държавата, без се освобождава при фалит (не, че съм се запътил натам) и поради тази причина банките изобщо не се притесняват за него, ама изобщо.

Освен това моята банка гледаше плащането за бунгалото да не е повече от 40% от месечния ми доход, тоест всеки може да си купи бунгало. Е на всеки може да е White Rock, но ОПРЕДЕЛЕНО не е необходимо да е там, освен ако имаш тотално неуважение към труда и парите си.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

joro написа:И гърците мислеха като теб, затова сега си палят градовете. А Венецуела вече остана и без ток.
Жорко, такива глупости ли ви разправят на гербаджийските сбирки и с това ли плашите бабите в Банско? Ако не гласуват за Боко Тиквата и ако не затягат коланите, за да може мутрата да си преразпределя бюджетните излишъци както му скимне, то ще стане като в Гърция и Венецуела. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

joro написа: България в момента върви нагоре, а Гърция надолу. Това и най-черногледите българи тук го проумняха.
Искаш да кажеш, че българите както винаги, избраха оцеляването пред достойния живот? Реторичен въпрос.
Embrace your climate change!
pumpy

Мнение от pumpy »

От цялата работа аз разбрах следното:
В България е добре и върви към все по-добре понеже:
- във Венецуела няма ток;
- в Канада е студено;
- в САЩ бият негрите;
- в Гърция си палят градовете;
- в Албания има по-малко експарт специалисти;

Да продължавам ли ? И моя въпрос е риторичен.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: А колко загиват по пътищата в Канада?
За механата в Банско- хората си ядат и пият, оркестърът си свири, не виждам какво лошо има в това. Поне да ставаше някакъв екшън вътре, пък то нищо особено.
Ми на половина от тези в България,.ако гледаш на човеко-киллметър.

Циганите по цял свят наред със запазване на собствената си култура приемат културата на мнозинството.
Само в България мнозинството е приело "културата" на циганското малцинство.
Дай ми статистика колко хора загиват на човеко-километър в България и Канада?
При вас няма цигани, има негри :D :D :D Цяла Америка слуша негърски джаз, а президента им- негър :D :D :D Разбира се, няма нищо лошо в негрите, нито в циганите. Ние не сме расисти.
Последно промяна от joro на Пон Май 02, 2016 12:28 am, променено общо 1 път.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

7George написа: Искаш да кажеш, че българите както винаги, избраха оцеляването пред достойния живот? Реторичен въпрос.
Достоен живот се гради с капитализъм и демокрация, а не със комунизъм и демагогия.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Дай ми статистика колко хора загиват на човеко-километър в България и Канада?
При вас няма цигани, има негри :D :D :D Цяла Америка слуша негърски джаз, а президента им- негър :D :D :D Разбира се, няма нищо лошо в негрите, нито в циганите. Ние не сме расисти.
Е, за това ти обяснявам, че България се е циганизирала.

Да намериш прилика между джаз и чалга-маане е диагноза :puke:

Разбира се, че няма нищо лошо нито в циганите, нито в негрите.

Какво лошо има в Луис Армстронг, Ела Фитцджералд или унгарските цигани виртуози?

Кючеците по механите в Банско, Азис, Ивани, Драгани и подобни извращения на Планет Пайнер, са връхта обаче.

Не са циганите криви :D Те свирят това дето искат българите:

Кой? Бай Ганьо ли? Ами че ако бай Ганьо не обича музиката, кой други ще я обича? Кой други е можал да внуши на циганите, сиреч на музикантите, такъв респект към себе си, както бай Ганьо? Само като им мигне с око, погледнете вий какво става с тия цигани! Огън! Огън! Завий оная ти цигулка, запищи онзи ти кларнет!

Снагата ти е топола,
на мойто сърце кат два кола.
На фустаня ти тегеля
изгори на мен джигеря...

- Сус бе, ченгене! Не ща аз любовни! На ракия ми свири! - извика им бай Ганьо и тракне с чашата по масата. Почнат "Каран-каранфилчето", бай Ганьо тракне с чашата, спрат. Почнат "Не щеми ний богатство" - пак тракне с чашата. Обърнат на "Зелен листец". "Ха, видяхте ли сега! Е-е-е-е-х! Гел кефим, гел!"... - и бух шишето в земята или в прозореца... Е, кой е майсторът на тия работи? И веднъж ли е било, дваж ли е било? Ама тия жени откъде ще знаят кой е бай ти Ганьо! И да им разправяш колко стъкла си строшил с музика, не могат те разбра!...

Потърси си сам сатистиките за катастрофите - аз ти сдъвках крайните резултати.

Аз ще ти пусна цигански оркестър с две цигулки "на уше" - също като в Банско в механата ;)

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

joro

Мнение от joro »

А какво ще кажеш за РАП парчетата, където 90% от текста е Fuck Of Mother Fucker? Циганизация в България има само в главите на комунетата и техните производни от Атака. Сори мой човек, стой си в Канада. Твойте национал- социалистически разбирания не са ни потребни.
pumpy

Мнение от pumpy »

joro написа:А какво ще кажеш за РАП парчетата, където 90% от текста е Fuck Of Mother Fucker? Циганизация в България има само в главите на комунетата и техните производни от Атака. Сори мой човек, стой си в Канада. Твойте национал- социалистически разбирания не са ни потребни.
Е то и затова едните сме тук, а другите сте там :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

pumpy написа:
joro написа:
pumpy написа: Онзи ден една жена беше бита пред някакъв магазин, че засекла някой си.
Сега не ми казвайте какво се случва в Канада и как в САЩ си бият негрите - това го ЗНАМ
А вчера в N-ската детска градина Иванчо ритнал Петърчо, щото го нарекъл “глупак“. Представете си каква трагедия? Атентатите в другите държави с по 20 убити и застреляните 15 ученици от двама психопати в Америка просто бледнеят :D :D :D
Само дето моя стандарт на живот не се определя от това, какво се случва на луната, а около мен и моята среда. И колкото и да е интересно за 28 години в България и 12 години в Северна Америка, аз има по-неприятни изживявания в Бг
Щото не си се случил да гледаш Батман в киното точно в онзи момент (да не дава Господ на никого)... Аз мисля, че Aurora е доста по-близко до Денвър, отколкото луната.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа:А какво ще кажеш за РАП парчетата, където 90% от текста е Fuck Of Mother Fucker? Циганизация в България има само в главите на комунетата и техните производни от Атака. Сори мой човек, стой си в Канада. Твойте национал- социалистически разбирания не са ни потребни.
Рап има и в България, но във въпросната механа и в стотици други се слушат цигански маанета и чалга.
Той и Алвко Константинов не ви е потребен на Ганьовците.

Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Искрено се съмнява, че joro е платен от ГЕРБ.
Даже се съмнявам, че изобщо е симпатизант или член на тая партия.

Прилича ми на интернет трол, който идва да пише тук когато му доскучае. |( :wasntme:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"