Дааа доматите. Колко домати сме набрали като ученици... Даскала по военно, бивш подполковник викаше - берете берете ученици, че знайте ли колко тона трябва да им пратим че да ни дадат още един изтребител !
Набива се на очи разликата в млякото и сиренето - сиреч труда на руския мандраджия е по-скъп щото от по-евтино млако прай по-скъпо сирене.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Набива се на очи разликата в млякото и сиренето - сиреч труда на руския мандраджия е по-скъп щото от по-евтино млако прай по-скъпо сирене.
Т.е. имаме "щастливи крави" с/у щастливи мандраджии.
optics написа:Набива се на очи разликата в млякото и сиренето - сиреч труда на руския мандраджия е по-скъп щото от по-евтино млако прай по-скъпо сирене.
Нямате си идея колко сте прави. Това не съм ли го пускал досега?
The purpose of studying economics is not to acquire a set of readymade answers to economics, but to learn how to avoid being scammed by economists and swindled by accountants (claiming to be magicians, wizards with "fiduciary duty" to serve you)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.