medicinski koleg

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
deni

medicinski koleg

Мнение от deni »

Zdravejte, molja Vi ako njakoj e najasno dokolko diplomite ot medicinskite kolegi v BG se kotirat v Canada, da mi pishe;
interesuva me dali edin pomoshtnik farmacevt ima shans da zapocne rabota kato prodavac na kozmetika, ili da si priravni diplomata.
Predvaritelno blagodarja!
Joy

Мнение от Joy »

Като продавач на козметика можеш да работиш и без да си помощник-фармацевт... :roll:

За помощник-фармацевт точно не знам как стоят нещата,но предполагам че няма да има проблем с признаването...Фармацевтите обаче, не ги признават.

Вчера попаднах на обява за курс във вестник Метро където между санитар,възпитател в дет. гардина,фризьор и agent de securite има и специалност Techniciens pharmacie. Не знам доколко отговаря на помощник-фармацевт... :roll:

Ето ти и сайта на проф. училище което предлага тази програма (това вече не е курс.Каква е разликата не знам):

http://www.csdm.qc.ca/Faubourgs/index1.htm
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

aide, tuk e JOY, tya shte te svetne :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Joy

Мнение от Joy »

sasho71 написа:aide, tuk e JOY, tya shte te svetne :lol:
Не се смей! :oops: Фармацията е съвсем отделен случай и не съм запозната, но реших да се обадя, т.к. предположих, че е малка вероятността да се намери неин колега... :roll: Ако пък се намери-супер!
Заключено