Китайците не се отказват
-
Re: Китайците не се отказват
А ако бизнесменът е втора категория?
Е като знаеш, тогава защо питаш - "Търся опция за работа в Канада без да минавам през точковата система, няма ли начин?"SFBG82 написа:Знам за тази опция.miteto написа:Другият вариант е канадски работодател да ти изкара работна виза. Според мен това е много трудно, но само ти можеш да разбереш със сигурност дали става по този начин или не.
"Не би трябвало да е трудно ако някой те иска, но следва въпросът - кой?" - ние да не сме баба Ванга, че да знаем? Почваш да пускаш резюмета и ще видиш "кой". Тази позиция във Франция, те дойдоха сами да те поканят или ти пускаше резюмета?
Нямах това предвид.speedy написа:Това, че си българин, не те прави втора категория човек.
Тук в Банско ще те вземат веднага. Само дето заплатата ти ще е с една нула по-ниска от тези в Канада, ама това да ти е проблемаSFBG82 написа:
Как не се намери някой успял българин, дето да си издърпва работници, които да му работят хем по-евтино, хем по-качествено не знам.
Аз съм човек с немска дисциплина и организация.
Някой може да печели много от мен и аз да го направя доста по-богат, защото имам акъл.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
ми той някой българин в канада е успял щото не си е наемал българи за служители и работнициSFBG82 написа:Знам за тази опция.miteto написа:Другият вариант е канадски работодател да ти изкара работна виза. Според мен това е много трудно, но само ти можеш да разбереш със сигурност дали става по този начин или не.
Не би трябвало да е трудно ако някой те иска, но следва въпросът - кой?
Как не се намери някой успял българин, дето да си издърпва работници, които да му работят хем по-евтино, хем по-качествено не знам.
Аз съм човек с немска дисциплина и организация.
Някой може да печели много от мен и аз да го направя доста по-богат, защото имам акъл.

това не ти ли е минавало през ума
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
А какво те спира да минаш по точковата система - имаш образование, знаеш език и си с търсена професия?SFBG82 написа:Мечтая за страните от Новият свят (САЩ, Канада, Австралия).Koko написа:При това положение какъв е смисъла да мислиш за Канада?
В САЩ вече съм живял, в Англия също.
Търся опция за работа в Канада без да минавам през точковата система, няма ли начин?
IT съм, с висше от САЩ и отличен английски език.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
SFBG82 написа:В момента съм във Франция от 10 месеца.miteto написа:Китайците не се отказват, а с теб какво стана - отказа ли се от имиграция в Канада?SFBG82 написа:Детронирани сме.
Работя в ЕК (Европейската Комисия).
Искам в Канада ама е трудно осъществимо.
Иначе в България за последно изкарвах 2000 евро нет в София. Тук съм на 5000, но при двойни цени.
абе ква франция,европейска комисия,кви 5 лева
ти 5 хиляди евро не си ги виждал на снимка бе
баси и фантазьорите
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
А ти навит ли си за $2000, само и само да си в Канада?Как не се намери някой успял българин, дето да си издърпва работници, които да му работят хем по-евтино, хем по-качествено не знам.

Embrace your climate change!
- optics
- Модератор
То се намери. Той още си е тука. От 20 години е във Виктория. Наемаше работници (плочкаджии) когато годините бяха такива. После стана невъзможно.7George написа:А ти навит ли си за $2000, само и само да си в Канада?Как не се намери някой успял българин, дето да си издърпва работници, които да му работят хем по-евтино, хем по-качествено не знам.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel