Privet na vsi4ki bulgari v Kanada, a i na zaputilite se sushto !

Vuprosut mi e sledniat: moje li po progràmata za sponsorstvo da kandidatsva pulnoletnata mi sestra, ako pokrivam finansovite iziskvania i pro4ie? Ot sedmitsa razglejdam saita na CIC i razbiram, 4e sponsorstvoto se izpolzva po-4esto za roditeli i supruzi/suprugi , a za sluchaite na brat/sestra/plemennitsi/vnutsi 4eta , 4e mogat da budat sponsorirani,a ko sa pod 18 godishni i siratsi . Taka li e tova i niakoi pravil li go e ve4e èëè ïîíå èìàòå ëè ïîçíàòè, êîèòî ñà ãî ïðàâèëè? Ostavam sushto s vpe4atlenieto, 4e moje da se sponsorira i "drug rodnina, nezavisimo ot vuzrasòta" , no samo v sluchai, 4e sponsorut niama rodnina ot spisuka na "Êoi moje da kandidatsva", êîãîòî áè ìîãúë äà ñïîíñîðèðà åâåíòóàëíî. Íèêàêâî çíà4åíèå ëè íÿìà äàëè âå4å å ñïîíñîðèðàí òàêúâ "äðóã ðîäíèíà" èëè èçîá6òî äà ðçáèðàì, 4å ñåñòðà ìè íå ìîæå äà êàíäèäàòñâà,àêî èìàì ðîäèòåë, êîèòî åâåíòóàëíî íÿêîãà ìîæå äà ïîæåëàå íà ñâîè ðåä äà ñå âúçïîëçâà îò ïðîãðàìàòà?

Áëàãîäàðÿ ïðåäâàðèòåëíî íà âñåêè, êîèòî çíàå ïî âúïðîñà íå6òî ïîâå4å îò ðàçÿñíåíèÿòà â ñàèòà.