Мощна дезинформация залива България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
optics
Модератор

Мощна дезинформация залива България

Мнение от optics »

„Вижте новата катюша, от която на американците им настръхнаха...“ -- Точно в стила на някои тукашни форумци.
:rofl: :rofl: :rofl:

http://dnes.dir.bg/news.php?id=21553127&nt=13"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Pavel M
батката - оригиналът

Re: Мощна дезинформация залива България

Мнение от Pavel M »

сайтовете на нИдялку и прасЧу
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
speedy

Мнение от speedy »

optics написа:„Вижте новата катюша, от която на американците им настръхнаха...“ -- Точно в стила на някои тукашни форумци.

Не съм съгласен, че създаването и разпространяването на дезинформация е съзнателно и целенасочено действие. Струва ми се, че е така само за създаването. Оттам-нататък е като да пуснеш топка по хълма - ще се търкаля, дори и като стигне равното. Гравитацията от минималния самоконтрол на медиите и липсата на мисъл в главата на средностатистическия бай Пешо е природна стихия.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
jovani

Мнение от jovani »

Добрият играч обикновенно намира начин да играе с всички - руснаци и европейци (знам, че не му е мястото на това мнение в тази тема, но не ми се отваря нова тема - досега не съм го правил, освен в случаите, когато администраторите са го правили от мое име :) )

Ако нямаш зъби дори партньорите не те броят за слива. Добър пример за това ми мнение бе управлението на Харпър в Канада при което се слагаше на САЩ постоянно и не получи нищо в замяна, а проигра един куп възможности. Друг пример за обратното бе Кретиен - без да блести с особенни качества, поне имаше нюха да лавира политически и да извлича дивиденти от това.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

optics написа:„Вижте новата катюша, от която на американците им настръхнаха...“ -- Точно в стила на някои тукашни форумци.

Това ме подсети - къде зачезна Миелле, нещо се усеща липсата на статии от Бъзиклийкс в последно време, проблема е че наистина статии се пускат тенденциозно и доста хора ги възприемат на сериозно.
Това че Европейският съд в Страсбург щял да забранява кръщенетата в Европа наистина се превърна в някаква онлайн истерия в последните седмици, просто е поразително как хора с иначе здрав разум приемат такива писания насериозно.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
joro

Мнение от joro »

То напоследък какви ли не дивотии пишат по жълтите вестници- " война на Русия с Турция и ние българите на чия страна ще се бием" "Баба Ванга предсказала, че през 2018 г. на Путин ще му умре кучето" и т.н.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Според обявите за Монреалски сказки, се казва баба ВангЯ
По-фамилиарно е някак си :)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
joro

Мнение от joro »

Ето на това му се казва дезинформация
http://webnovinar.com/2016/02/08/%D0%B7 ... %B8%D1%82/"
Медиите в Северна Корея и Куба ряпа да ядат.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Публикувай отговор