уелкъм ту Канада.

Опитваш се да съживиш твърде стара тема, дефакто я почваме наново - много неща се случиха за тези осем години.martin_1 написа:Да разбудим тази стара така добра темаИма ли банкери и следящи канадския долар? Ще се радвам да обсъдим актуални мнения.
На мен работата ми е такава че се налага да следя какво става с американския долар, съответно как се променя към няколко валути, но не следя как се променят към лева, освен това следя промените в курсовете в доста по-дългосрочен план.martin_1 написа:Това последното, което казваш за щатския долар е така, но дали няма да дръпне един другия си мисля. Миналата седмица КАД падна драстично с близо 10ст., но от два дена се покачи с 1ст нагоре.
ICBC вдигнаха цените на застраховките, Port Mann Toll Bridge поскъпна с 15 стотинки, храните също са нагоре. За що годе добър стандарт на живот трябва да се работи повече часове. Целта е непрекъснато да плащаш за нещо и да не можеш да натрупаш savings.martin_1 написа:Ако изпращате долари в България да кофти момент, но за живот в Канада нещо променило ли се е заради курса? Цени, качество примерно .....
Всичко внасяно в Канада от Щатите би трябвало да поскъпва.martin_1 написа:Ако изпращате долари в България да кофти момент, но за живот в Канада нещо променило ли се е заради курса? Цени, качество примерно .....