Zdraveite!
Imam takav vapros: sega kato minahme intervuto, izpratihme vednaga parite koito ni iziskvat / 715$ + 400$ na 4ovek /, po spisak koito ni dade Landry! Po - kasno oba4e razbrahme, 4e ima novi taksi!Sega ne znam kakvo da pravim??? Kam novite taksi li spada na6ia slu4ai ili da se pridarjame kam spisaka koito ni dadoha na intervuto?Za6toto novite taksi vajali ot 08.09.2004, a nie byahme na intervu na 27.09.2004!Izob6to pak panika!!!Aman!!! Daite savet! Blagodarya vi!
Vapros za novite taksi!
-
- Обратна връзка:
Vapros za novite taksi!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
А щом сте приятели,
kade go pise?
Zdravei,znam za novite taksi za razglezdane na dokumentite vav Vienan no nisto ne znam za novi taksi za Bukurest. Kade da tarsia?
Pozdravi!MaryJoe
Pozdravi!MaryJoe
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Няма нови такси за Букурещ.
paraglider, чети внимателно и тогава се шашкай
Новите такси се отнасят за тия, които сега пращат документи за ВИЕНА, а не за тия, дето са минали интервю. Плащай по таксите, които ти е дал интервюиращия и няма да сбъркаш. Ние така направихме. Платихме в USD, въпреки че на официалния сайт таксите са приравнени в CAD. И проблеми не сме имали. Сега си чакаме писмото за визите.
Късмет
paraglider, чети внимателно и тогава се шашкай

Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
- Обратна връзка:
Mnogo vi blagodarya na vsi4ki!Olekna mi!I az taka si go misleh, no panikata e lo6 priatel, ta zatova re6ih da si pitam! A, i s pitane i do Tzarigrad se stiga!
Men ne me e sram!Sega pone mi e spokoino!A, novi taksi ima!Kazali sa go v nedelya na seminara v h-l Trimontzium v Plovdiv! 975$ + 550$ sa stanali ve4e ot 08.09.2004, no yavno naistina se otnasya za tezi koito sega tragvat po "tranlivia pat"!Boje, kolko poeti4no se polu4i!
Blagodarya vi o6te vednaj!

"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
А щом сте приятели,
А щом сте приятели,
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Това според мен не са нови такси, а са си същите, просто приравнени в CAD. За доказателство виж това:
http://www.cic.gc.ca/francais/demandes/bareme.html
Понякога на тези информационни срещи могат да те объркат тотално. Там казват неща, които ние знаем по-добре от тях. А щом интервюиращия ти е дал на лист таксите, такива каквито си бяха, значи просто са си такива. А когато ги сменят, го правят за всички, не само за тези, които сега започват (така беше миналата година). И никой не е казал, че трябва да те е срам затова, че си попитал. Когато не знам нещо и аз питам, всички питат. Затова е създаден форума: едни да питат, други да им отговарят. Айде сега без паника
Късмет и смело напред
http://www.cic.gc.ca/francais/demandes/bareme.html
Понякога на тези информационни срещи могат да те объркат тотално. Там казват неща, които ние знаем по-добре от тях. А щом интервюиращия ти е дал на лист таксите, такива каквито си бяха, значи просто са си такива. А когато ги сменят, го правят за всички, не само за тези, които сега започват (така беше миналата година). И никой не е казал, че трябва да те е срам затова, че си попитал. Когато не знам нещо и аз питам, всички питат. Затова е създаден форума: едни да питат, други да им отговарят. Айде сега без паника

Късмет и смело напред

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites