PRASHATNE NA PASSPORT kak stava plashtaneto???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
valBG
Обратна връзка:

PRASHATNE NA PASSPORT kak stava plashtaneto???

Мнение от valBG »

zdr

KAK STAVA plashtaneto na pismoto za PASSPORT v dvete posoki???

dnes reshix da gi pratya s UPS Haskovo

10 minuti govorex ot moya GSM...

kato doide mom4eto neznaeshe kak da platya i za obratno

TOI MI RAZVIVA TEORII 4e TRYABVALO DA PISHA V PISMOTO SI DA MI VARNAT PASPORTA S UPS Romania te znaeli kak da se svarjat s tyax i sega tryabvalo da platya samo ednata posoka TA NE GO PUSNAX

KAK STAVA NOMERA ili v Vtornik i bez tova shte xodya do Sofia

Tam ot klona na Slaveikov mnogo xora znam 4e sa podavali

TA MOLBATA MI E TRYABVA LI DA PISHA NESHTO DOPALNITELNO VATRE

valBG
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Zdr...
Izpolzvai Speedy...Struva 12 Euro v edna posoka ...Predplashta se oste 12 Euro za da ti go varnat, popalva se deklaracia ot sluzitelja che pasporta ste izliza zad granica,sluzitelja se zanimava s vsichko tova,ti se podpisvash i sled okolo 15 dni si poluchavash obratno pasporta s vizata..
Tova e ...
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Правилно са ти казали, прилагаш една бележчица, в която учтиво ги молиш да ти върнат паспорта с UPS за твоя сметка, прилагаш номера на акаунта си. Плаща се при получаване на пратката. :beer:
To Live Is To Die
Valentin Angelov

Vruzka s valBg

Мнение от Valentin Angelov »

Az susto sum ot Dimitrovgrad,ako izkash mi se obadi na tel 62207 ili mi pishi tvoiat za da se srestnem za obmiana na informacia.Az polucih pismo za vizi na 21.09.04 i si podadoh molba oste sustiat den za nov pasport.Nadiavam se do 10.10 da mi izlezne noviat i da go izprastam v Romania.Mislia da izpolzva Speedy zastoto e evtino.Kolko e validnosta na medicinskite?Tuk niakude procetoh 6meseca koeto ne mi haresva.Az znam ce e 1godina,kakva e iztinata?
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

nie systo polzvame v momenta Speedy. 12 euro za Bukorest, a pri vrystaneto na pasportite /otnovo sys speedy/ otnovo 12 euro. Kysmet
Vseki s kysmeta si!
Заключено